Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebook nélkül soha?
24 éves lány vagyok, és néhány nap óta kezdtünk ismerkedni közelebbről egy sráccal, aki már régóta tetszett nekem. Ő szintén annyi idős mint én. Szombaton találkoztunk, és akkor történt egy olyan megdöbbentő dolog, amire nem számítottam. Elmondta, hogy egész péntek este keresgélt a facebook-on, és mivel nem talált a saját nevemen, arra gondolt, hogy esetleg másmilyen néven vagyok fent. Én erre közöltem, hogy nem vagyok felregisztrálva. Ő ezt hallva úgy nézett rám,mintha minimum az anyját öltem volna meg. Azt hitte viccelek, mire én megerősítettem, hogy tényleg nem vagyok fent!Erre hosszú kiselőadást tartott nekem, hogy ez manapság már egyáltalán nem trendi, hogy haladni kell a korral, egyáltalán nem vagyok így menő, sőt meggyanúsított, hogy biztos valami eltitkolnivalóm van. Természetesen ezek után nem folytatjuk a kapcsolatot, sőt hálát adok, hogy kiderült idejében mekkora lúzer ez a srác. De azért az eset megijesztett. Hát ennyire mérvadó lenne, hogy valaki fel van e regisztrálva egy agyonajnározott közösségi oldalra? Vicc az egész!Naponta látom, hogy a pletykás kolléganőim a facebookon élik ki magukat, reggel még be sem érnek, már tepernek fel, like-olgatni, és nézni, vizslatni a mások képeit. Nem lehet őket lerobbantani egész nap, stikában leteszik a lécre rejtve, de egész nap facebook-oznak, sok esetben a munka rovására. Múltkor egyik kolléganőm szült, a gyereke koraszülött lett, és a képéhez mindegyik beírta, "jaj de cuki babóca" stb... közben meg egymás között megtárgyalták - a saját fülemmel hallottam - , hogy milyen nyiszlett gyerek. Na ettől hányok!
És továbbra sem szeretnék felregelni, valahogy a személyes, őszintébb kapcsolatokat sokkal többre becsülöm. Öreg hiba tudom... De remélem az elkövetkezendő párkapcsolatomnál ez nem lesz akadály.
"Másképp mi baja lenne a Facebookkal?
Felregisztrálsz, beállítod és kész."
Én rajta vagyok, de nem használom mert igazándiból nem érdekel. Én soha nem is teszek ki személyes dolgokat mert senkinek semmi köze hozzá. Rengetegen ész nélkül használják!
És akkor mi van?
Mi az egyáltalán, h ész nélkül?
Tudsz hozni egy normális érvet, h miért rossz, ha felregisztrálsz a Face-re?
"És akkor mi van?
Mi az egyáltalán, h ész nélkül?
Tudsz hozni egy normális érvet, h miért rossz, ha felregisztrálsz a Face-re?"
Mert szinte "nyitott könyv" lesz az adatlapod, ráadásul még csak normálisan törölni sem lehet.
Persze az előbbi ésszel megakadályozható mert nem kell mindenféle sz.rt "megosztani", csak egyesek ész nélkül azt is megosztják szinte már, hogy mekkorát alkottak a klotyóban.
Na szóval leírni bonyolultabb az ellenérveket, de rám nem fog hatni a faszbuk melletti kampány! :)
"Látod milyen hülye vagy"
"Most hülye vagy"
Na látod, máris személyeskedsz mert én nem csípem a túlzottan faszbuk-függőket...
Ennyit rólad, innentől kezdve nem veszlek komolyan! :)
Inkább menj azt "lájkolgassál", de ilyen f.szságra nem tudok irígy lenni. :D
"Szánalmas, ahogy félrebeszélsz, ezért vagy te egy luzer, aki mást nem tud csak a Facebookot szapulni."
A szánalmasak az ilyen fakebuk függők, nektek ez az életetek! Gondolom a 38%-ot is ilyen "hasznos" trágárkodásokkal szedted össze... Lassan ideje feküdnöd mert holna iskola! :D
Bizony vannak olyanok akik nem csípik a fészbukotokat ha tetszik ha nem!
"megint nekem lett igazam.
Úgy látszik a szépség hiánya együtt jár az ész hiányával is.
Senki nem tudja velem felvenni a vitát, csak kitér előle;)
Vesztesek!;)"
Te vagy rá az élő példa. :)
Ki is az, aki elkezdett hisztizni, mikor feltettem pár kérdést és nem akart válaszolni?
Te, szal neked innentől csitu van veszteském.
"Ki is az, aki elkezdett hisztizni, mikor feltettem pár kérdést és nem akart válaszolni?
Te, szal neked innentől csitu van veszteském."
Megkaptad a válaszokat, innentől kezdve meg nem is érdemelsz jobbat! Ja és neked van "csitu" kisgyerek! :) Majd ha megkomolyodsz akkor esetleg el is hiszem amiket "mondasz". Te vagy az aki nem bírja ha valaki kritizálja a szent fészbukotokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!