Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz ebből? Eggyütt leszünk még?
párommal 5 nappal ezelött szakítottunk vagyis én szakítottam . DE SZERETEM. és áh .. az a baj hogy nem tudjuk elviselni egymást :s :( igazábol ő úgy tesz mint akit nem érdekel .... :P
de ő írt nekem órán levelet meg minden. szóval érdekli a dolog csak ezt nem mutatja ki . meg hát eléggé hülye voltam én is és nem kapta meg amit el várt volna tőlem. most utazok el és egész nyáron nem látjuk egymást , mikor köszöntünk el akkro megint smároltunk meg minden és mondta hogy nagyon szeret és hiányozni fogok neki . meg elmondja hogy csajjal megy este "bulizni" ( nem tudom hogy féltékennyé akar-e tenni vagy mi van ). azt bezséltük meg hogy nyáron visszajövök és akkro az idő alatt mindketten változunk és akkro még bezsélünk az ujrakezdésről . Szerintetek elfelejt ennyi idő alatt ? ( több mint 1 éve vagyunk eggyütt ) nem tudom hogy mit akarok hogy eggyáltalán akarok-e tőle még valami komolyabbat csak azt tudom hogy sokat gondolok rá . többet mint kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!