Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi van akkor, ha nincs időnk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van akkor, ha nincs időnk egymásra? Ért már emiatt véget a kapcsolatotok?

Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt, ebből másfél évig másik városban laktunk, ezért csak hétvégente tudtunk találkozni. Végre egy városban lakunk, mert itt tanulok, de nem igazán változott a helyzet. Ő is egyetemre jár, mellette dolgozik, és még egy OKJ-s sulit is csinál. Nekem is estig óráim vannak, utána 1-2 egyéni programom, és ezzel el is megy a hét. Hétvégén hazamegyek a szüleimhez, vagy én is dolgozom, ő pedig szombaton az OKJ-s suliba van, utána pedig dolgozik. Képtelenek vagyunk heti 1 találkozásnál többet összehozni, azt is csak úgy, hogy valamelyikünk lemond valamilyen programról. Pénze egyáltalán nincs, muszáj dolgoznia, és én sem tudom kisegíteni. Ezt meddig lehet így csinálni? Aki ilyen helyzetben van, hogyan oldja meg?
2013. febr. 27. 13:45
 1/8 anonim ***** válasza:

Véletlenül nem megerősítést kész ahhoz, hogy elhagyd?

Mit érzel amikor vele vagy? Ő a nagy Ő?

Hány évesek vagytok?

2013. febr. 27. 14:09
 2/8 anonim ***** válasza:

Előbbi vagyok:

Költözzetek össze albérletbe. Vagy ha ez nem megoldható, nem tudtok együtt aludni egy héten mondjuk 2x?

2013. febr. 27. 14:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Mi az az egyéni program? Egyébként teljesen mindegy, mert ez már nem igen számít kapcsolatnak, bár Te tudod. Egyikőtöknek sem fontos már, mert akkor az 1-2 egyéni, amit mondtál simán nem is említenéd, hanem lemondanátok. Csak így lehetne megoldani. Szerintem ez jobb lenne megbeszélni, mert már elég lapos lehet ez a kapcsolat. Bár Te tudod. N
2013. febr. 27. 14:11
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha együtt akarnátok lenni akkor lemondanátok a kib*szott egyéni programjaitokat....akik együtt akarnak lenni azok együtt is vannak! Süket kamu duma az összes többi!
2013. febr. 27. 15:44
 5/8 A kérdező kommentje:
Ez nem igaz, hogy süket duma! Az tény, hogy lapos a kapcsolat, és nem hogy nem szeretném elhagyni, inkább meg szeretném oldani valahogy. Nem akarom leírni a napirendünket, én 6-ig suliba vagyok, és az egyik este tényleg amiatt nem tudunk találkozni, mert én egy kutatást csinálok pár emberkével az egyetemen, ami nekem nagyon fontos, és nem szeretném otthagyni. Az ő egyéni programja meg egyik este edzés, ahova már 10 éve jár, nem akarja otthagyni a csapatot, és én sem szeretném, hogy miattam kelljen otthagynia. Neki sem a kutatásommal van baja, hanem a helyzet elég gáz így. A többi este dolgozik, amit szintén nem hagyhat itt. Ne mondjátok így látatlanba, hogy nem fontos ez nekünk, mert nem egyszer volt már, hogy reggel 6-ra átjött, hogy legalább addig legyünk együtt, míg eszünk. Összeköltözni nem szeretnék házasság előtt.
2013. febr. 27. 17:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Nos, ez esetben módosítom kicsit a korábbi véleményem (utolsó voltam). Ha viszont nem arról van szó h nem vagytok fontosak egymásnak, akkor tartsatok ki! Meddig tart ez az állapot? Mert ha pár hónapig vagy legfeljebb 1-2 évig, akkor sztem ha akartok akkor kitartotok! Csak emiatt ne dobj el egy amúgy jó kapcsolatot, vagy egy olyat, ami nem lenne lapos, ha lenne elég időtök! Ez még így is kapcsolat, az nem igaz h nem, mert gondolj bele, van h nagyon hosszú ideig nem is látják egymást, mégis egymáséi maradhatnak! Csak Kitartás!
2013. febr. 28. 12:24
 7/8 A kérdező kommentje:
Most írja a szakdolgozatát, gondolom nyáron jobb lesz a helyzet, mert csak a munka marad mindkettőnknek.
2013. márc. 1. 12:55
 8/8 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok a párommal,másfél éve vagyunk együtt, és mi is csak hétvégente találkozunk. Egy ideje ő is dolgozik hétvégén,így 1 napot vagyunk együtt durván, van hogy másfél.De hétköznap ott van a telefon,internet, tartjuk a kapcsolatot,ahogy az időnk engedi beszélgetünk. Szerintem ez az időszak jó dolog olyan szempontból,hogy próbára teszi a kapcsolatot milyen erős. Egyébként meg nem lehet akadály ez 2 szerelmes ember között,hiszen pár évről van szó amit át kell vészelni. Szerintem, ezt így kell felfogni. Persze eleinte nagyon nehéz volt,de szeretem, nincs mese kitartok,és tudom,hogy egy nap vége lesz ennek az időszaknak is!
2013. márc. 12. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!