Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy fiú a sulimban akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú a sulimban akivel szünetekbe folyton szemezgetünk, meg mosolygunk egymásra legalábbis igy ment ez idáig. Tovább lent?

Figyelt kérdés
Az utobbi 2 napban ha ránéztem elfordult.. Ma is megyek le a lépcsőn ö meg épp föl és rám se nézett, pedig eddig mindig mélyen egymás szemébe néztünk.. most akkor mivan? Nekem nagyon tetszik, szerintetek hagyjam és felejtsem el vagy probáljak ismét szemezni vele, hátha...(ja és nem vagyunk oszt. társak és egyáltalán nem ismerjük egymást)
2013. febr. 12. 15:43
 1/3 anonim ***** válasza:

mondjuk a szemezés helyet, meg is szólíthatnád.

Most komolyan azért akarod elfelejteni mert nem szemezik veled?!

2013. febr. 12. 15:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Szerintem a fiúnak kéne kezdeményezni! És nem pont azért ha véletlenül összeakad a tekintetünk ö egyből elnéz..
2013. febr. 12. 15:49
 3/3 anonim ***** válasza:
régen szemeztetek egymással, de már nem. egyszer mindennek vége.
2013. febr. 12. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!