Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknél szerintetek is a pénz az elsődleges szempont?
Többnyire a pénzhez magabiztosság is társul. Dominánsabbnak érzed magad, ha sok pénzed van és határozottabbnak.
De pl ismerek olyan milliomos srácot, aki 23 éves, szűz és 3 lánnyal talán smárolt.
Ne legyünk naivak...
Akkor szakadt, csövesként oda mehetnék egy szép rendezet lányhoz? Ugyan.. :)
Nem leszek népszerű, de igen, fontos szempont a pénz.
Persze nem elsődleges, de ha van 2 hasonló kaliberű, kedves, vicces, értelmes srác, az egyik jó anyagi helyzetben, a másik minimálbéres (és kilátás sincs arra, hogy valaha több lesz) akkor nem kérdés, melyiket fogjuk választani...
Ez az egyik legősibb ösztön, a nő olyan férfit választ, aki képes az utódok felnevelésére, a család eltartására.
"Akinek vastag a pénztárcája, annak nincsenek gondjai a "szerelmi" életével.2
Nem annak nincsenek gondjai a nőkkel4 szerelmet nem kapsz pénzen, de nőt igen. És sok nő olyan mint az alkohol.. mámorító és eltereli a figyelmedet a tényleges problémáról!
Kedves kérdező!
17es vagyok. Akkor tisztázzunk néhány dolgot:
- "az agyát szarrá dolgozó férj.."
- A mai világban, ha jó színvonalon akar élni, akkor a nő is "szarrá dolgozza magát..." De gondolom neked elég a Tesco májkrém meg az olcsó sör, így aztán nem is kell megszakadnod.
- "elhagyta a pasast egy minimálbéresért"
- Gratulálok a nővérednek, hogy megtalálta a számításait, és boldog így. Biztos öröm lehet minden hónapban sakkozni a csekkekkel, örökös lemondásban élni és luxus dolgokról csak álmodozni. Viccen kívül, elhiszem, hogy Ő így boldog. Én nem lennék az. Különbözőek vagyunk!
- "ha egy minimálos pasid van, és te is dolgozol mellette, akkor már több lóvé van, nemde?"
- Mindig is dolgoztam, 18 éves korom óta folyamatosan. Jól keresek (sokat küzdöttem, tanultam érte), sokkal többet, mint a minimálbér. Igenis elvárom, hogy a párom legalább annyit tegyen le az asztalra, mint én! Ez bűn?
- "az ilyen nőket csak lenézni tudom, mint amilyen te vagy, már elnézést"
- Én meg az olyan férfiakat nem nézem semmibe, akik beletörődnek a szar fizetésükbe, és egész életükben másokra irigykednek.
Klasszikust csak pontosan szabad idézni!
Gábor Zsazsa: "Gazdag férfi sosem csúnya"
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!