Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hogyan tovább?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan tovább? (lent. )

Figyelt kérdés

Ma vettem a batároságot(önbizalom hiányos vagyok nehezen megyek oda lányokhoz) és oda mentem egy szép év folyamtársamhoz beszélgetni,beszélgettünk is egy 5 percet, jó volt. De amikor kimentem az osztály teremből akkor jött egy gyerek h ez az csapjad neki a szelet... meg a másik h hű milyen casanova vagyok...

Ha igy beszologatnak h menjek oda még 1szer a lányhoz. Mindig meglátnak h vele beszélgetek beszólnak és ha ő is vissza hallja?:S A lány túl szép hozzám semmi esélyem de gyakorlásnak minden képp jó lenne hogy ha egy ellentétes neművel is beszélgetnék végere.

Am mondták páron h ne is foglalkozzak ezekkel akik igy beszólogatnak. Szerintetek?

Előre is köszi a helpet!

2009. szept. 10. 17:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz velük hát, nem az oviban vagytok, meg amúgy is, stem csak irigyek, mert ők még oda se mennek hozzájuk.
2009. szept. 10. 17:53
 2/3 anonim ***** válasza:

f@szparaszt emberek mindenhol vannak. most az ő véleményük érdekel, vagy a csajé? ugye, hogy a lányé...

és ha vissza is hallja? mi van akkor? semmi. vagy megvan már rólad egy kialakult véleménye, amin egy bunkó beszólás nem fog változtatni, ha meg mégis, akkor az ilyen lányért nem kár.

2009. szept. 10. 18:09
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hozzá szólásokat =)
2009. szept. 10. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!