Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furcsán néznétek egy 25 éves lányra, akinek soha nem volt kapcsolata?
Figyelt kérdés
Vagy kinevetnétek, kigúnyolnátok emiatt? Esetleg szánnátok?2013. febr. 26. 18:12
21/27 anonim válasza:
Nem. Hasonló korban lévő fiúként nekem sem volt még barátnőm. Van több ilyen ismerősöm is, de emiatt soha nem gúnyoltam ki senkit.
23/27 anonim válasza:
Egyik sem. Lennék a tanító bácsija!
F.
24/27 anonim válasza:
Nekem sem volt komoly,és nagyon hiànyzik az életemből:-((
Zűrösen alakult eddig mindegyik..csak arra voltam jò..sok.lelki.megalàzással:( én is 25 n
25/27 anonim válasza:
először is fejleszd magad, az önbizalmad, és legyél nyitott a fiúk felé. ha valakiről érzed, hogy komolyan gondolja veled és te is kedveled az illetőt adj egy esélyt a dolognak
26/27 anonim válasza:
Ribanckodik, tehát önbizalom rendben!
Viszont mindenki látja milyen, így abba a kategóriába esik akit egyszer-kétszer meghúzni jó, de nem tartós kapcsolat alapanyag
27/27 anonim válasza:
Szerintem senkinek sincs joga ilyenért kigúnyolni vagy ítélkezni feletted. Az meg a másik, hogy ahhoz, hogy neked miért van/ nincs kapcsolatod senkinek semmi köze, az a TE magánügyed ami nem tartozik másra... Ne törődj azokkal, akik emiatt megszólnak, mert nyilván megvan rá a jó indokod, de ha nincs az se mások dolga... :) L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!