Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furcsán néznétek egy 25 éves lányra, akinek soha nem volt kapcsolata?
Figyelt kérdés
Vagy kinevetnétek, kigúnyolnátok emiatt? Esetleg szánnátok?2013. febr. 26. 18:12
11/27 anonim válasza:
Nekem van egy ismerősöm, 26 (lány) éves, szűz, sose volt kapcsolata, csak ilyen plátói szerelmei. Ő is tudja, hogy valami nem stimmel vele.
12/27 A kérdező kommentje:
Nem vagyok már szűz.
2013. febr. 26. 18:48
13/27 anonim válasza:
"Nem vagyok már szűz."
Ez kicsit ellentmondd a kerdesnek...
14/27 anonim válasza:
akkor keress, randizz, tanulj bele.
nekem is nagyon sok békát meg kellett csókolnom mire rátaláltam a hercegre, de mindenképpen megérte. minden tapasztalat csak gazdagít téged, akkor is, ha negatív.
15/27 A kérdező kommentje:
Az ok az,hogy nem hiszem el engem lehet szeretni.Hogy valaki csak engem.Hisz nincs bennem semmi olyan, amiért lehetne, vagy ami másban ne lenne meg.
2013. febr. 26. 19:20
16/27 anonim válasza:
"..akinek soha nem volt kapcsolata"
"... Nem vagyok már szűz."
Ezek után igencsak furán néznék rá!
17/27 A kérdező kommentje:
Lefeküdtem egy olyan fiúval, akinek volt barátnője.
2013. febr. 26. 19:36
18/27 anonim válasza:
Tehát hozzáállás kérdése :) Nézd úgy, mint egy parfümöt.
Sok sok alkotóelemből áll, a megfelelő arányok elegye
adja a parfüm illatát. Ez tesz egy parfümöt egyénivé.
Te ilyen vagy. Lehet más is olyan, mint te, vagyis tulaj-
donságok megegyezhetnek, de nem ugyanolyan mértékben. Ez
tesz téged egyéniséggé. És aki pont ehhez az egyéniséghez
vonzódik, annak TE vagy az ideális :)
19/27 A kérdező kommentje:
és miért reméled?
2013. febr. 26. 20:28
20/27 anonim válasza:
Nem néznék rá furcsán. Ha jól néz ki, akkor ismerkednék vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!