Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szokott veled csúnyán, tiszteletlenül beszélni a párod?
A párom elég gyakran felhúzza magát.
És tiszteletlen velem szemben.
Felhívtam nemrég,hogy menjen el az egyik barátnőmhöz,ha jön hazafelé,mert a barátnőm odaad neki egy dolgot,amire nekem szükségem lenne.
Erre a párom azt mondja. "Mi a brantnak nem jöttél te el hozzá, mit foglalkozzak én vele,hogy neked mi kell, majd eljössz te érte"
Nem értem. :(
24/N
bocs ha most utólag írok egy hat éves kérdésre, de ez a ("nálunk ilyen nincsen. nem is volt, sem a kapcsolatunkban sem azóta hogy házasok vagyunk. nem is hagynám hogy ilyen stílusban beszéljen velem és én sem beszélek így vele soha") Nem hagyod? Na és hogy akadályozod meg? Kicsikém utólag azt mondom, hogy szerintem inkább a saját házad táján söprögess, és ne másénál ez annyit jelent az, hogy te soha nem beszéltél így az egy dolog ezzel a saját szádnak parancsolsz viszont a másik szájának ne akarj parancsolni, mert azt neki kell érezni, hogy jól beszélt, vagy sem. Én mondjuk a helyében biztos megmondtam volna a tutit, ha engem nem hagynak pihenni egy fárasztó nap után főleg, ha 12 órás műszakról van szó. Tehát Kicsikém! a fáradt nyűgös oroszlánt soha ne hergeld fel, mert akkor ezer százalék, hogy te húzod a rövidebbet.
Kérdező!: Tiszteletlen? Na erre utólag is azt mondom, hogy inkább a száj járjon el, mint a kéz.
(FF&285)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!