Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsoltok? Hogyan szórakozzam ki magam?
Én 16 vagyok a barátom 23. Na most én igazán szeretnék elmenni néha bulizni discoba vagy klubbokba, de ő mondta, hogy neki már nincsen kedve. Meg is értem anno DJ volt, rengeteg helyen jártak, volt hogy a hét szinte mindennapján buliztak. Megunta. Megértem.
Viszont én még nagyon fiatal vagyok és sokszor nagyon szeretnék elmenni bulizni, de miatta ugye nem tehetem. Ha nélküle megyek az bunkóság, vele meg nem lehet mert nincs kedve, meg akkor is ha eljön hogy néz ki hogy én táncolok tiszta sok emberrel ő meg nézné.
Amúgy mindent megtesz értem, szinte a tenyerén hordoz, Kifogtam az aranyhalat.
De ez ellen semmit nem tudok tenni. Mit javasoltok?
Köszi előre is!
16/L
Na ez meg a másik. Ha én nem is állok neki kavarni, de attól émg ha látják hogy egyedül vagy pasi nélkül, azért általában rád másznak.
De azért köszi a választ! :)
De most nem értem, mi az, hogy nézné, hogy sok emberrel táncolsz? Mert, ha fiúkkal, akkor nem is értem, mit keres egy tini lány mellett...
De, ha a barátnőiddel, az más. Viszont, mért ne mehetnél el nélküle?
Én is 23 vagyok...
NA ugye,hogy a kor nem nagy akadály,de kellemetlenségeket okozhat.
Hát menj el vele,erőszakold ki.
HA most lenne valakim,én se szeretném,hogy nélkülem menne.
Az aranyhal inkább teljesíti 3 kívánságod,csak engedd el,ezt ne feledd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!