Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmondjam hogy már régóta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam hogy már régóta szeretem?

Figyelt kérdés
Sziasztok lassan két honapja járok egy lánnyal, és már az első napokban nagyon meg kedveltem pontosabban fülig szerelmes lettem belé, de még mind idáig nem valottam be hogy szeretem mert félek hogy ő nem fogja ezt viszonozni és akkor egy világ döl össze bennem. De mostanáig odáig jutottam hogy már a nyelvem hegyén van hogy ki mondjam és néha fáj hogy nem mondhatom el hogy mennyire szeretem. Szerintetek ma este elmondjam neki? Ui:egyszer egy lány azt a tanácsot adta hogy mindig várjam meg amig a lány mondja el hogy szeret.

2013. febr. 26. 11:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha a lány is úgy gondolja, hogy két hónapja jár veled, akkor nem értem teljesen a problémát.

Mondd el és kész! (személyesen)

2013. febr. 26. 11:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Vigyek neki egy szál rozsát esetleg... vagy valamit különlegesen akarom elmondani... ui: elfelejtettem emliteni hogy én fiu 22 év, akit szeretek pedig 21 természetesen lány!
2013. febr. 26. 11:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Mondd el! :) Én nagyon drukkolok! :)

Ja, és sok boldogságot Nektek!

2013. febr. 26. 11:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is mondd el neki, biztosan látod te is a reakcióin, hogy ő is szeret téged, vagy sem, így nem lehet olyan nagy bukta. Akkor se parázz be, ha rögtön nem mondja ki ő is, mert lehet, hogy a legközelebbi alkalommal már ő kezdeményez. Ez egy hülye tanács, hogy a lány mondja ki mindig először, ez emberfüggő, van aki szereti hallani, hogy őt szeretik, nem csak érezni, és ha túl sokáig vársz vele, akkor ellentétes érzéseket ébreszthetsz benne. Mondd ki őszintén amit érzel, olyan nagy baj nem lehet :)
2013. febr. 26. 12:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Szakitottunk! Köszönöm a tanácsokat! Sajnos ő nem érez ugy mint én! és Ő dobott
2013. febr. 26. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!