Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is észrevettétek, hogy manapság inkább a nők szakítanak a fiúkkal és nem fordítva? Ha igen szerintetek miért?
Ismerőseim közül szinte nem tudok mondani olyan kapcsolatot, ahol a fiú mondta, hogy viszlát legyen vége stb. A férfiak valahogy nem szakítanak manapság a nőkkel én úgy vettem észre ti hogy látjátok?
A nőknél van az hogy inkább hogy jön valami szépfiú és mindjárt kitalálja, hogy a párját már nem szereti elmúlt az érzés stb.... és továbbáll
Igen, mert hülye libák! A pasik igazán tudnak szeretni, a csajok meg csak valamilyen csávót keresnek maguk mellé, eleinte erőltetik a dolgot aztán egy idő után meg megkurvulnak.
Aki meg nem vette ezt észre, az még csak képen látott p1nát!
Engem spec a pasim dobott ki... aki életem szerelme volt, és soha senkivel nem csaltam meg, és meg se fordult a fejemben, hogy lecseréljem.
Nem vagyok se csúnya, se nyomorék. Szóval cáfolnám az elméleted, az én környezetemben amúgy is mindig a srácok szakítottak, de ettől még tudom, hogy valahol máshol meg a lányok szoktak...
Ne legyél már ilyen h.ülye szűklátókörű, azért mert a tíz méteres környezetedben van valami, nem úgy van az egész világon... -.-
Nem teljesen így van. Én azt figyeltem meg, hogy a pasik inkább a kapcsolat elején lépnek ki, a nők több év után.
A férfiak, amint elkezd komolyabbra fordulni a kapcsolat gyakorta pórázt éreznek a nyakuk körül. Ez egy baromi szánalmas dolog, de magamon is észre vettem sajnos. A férfiaknál lassú víz partot mos alapon alakul ki a szeretet, mígnem több év alatt szépen megszokják és elfogadják a kötöttséget - persze ideális esetben.
A nők másképp működnek, kevesebben vágynak közülük a függetlenségre, sokkal jobban idealizálják a párkapcsolatot. A nők úgy válnak egyre boldogabbá, ahogy komolyodik a kapcsolat. Beindul a fészekrakó ösztön, csak a párjuk létezik nekik, boldogok, mert megtalálták a nagy őt.
Az alapfelállás úgy néz ki, hogy egy komolynak induló kapcsolatnál, tipikus esetben az elején mindkét fél nagyon szerelmes. Ez a rózsaszín köd pár hónapig kitart, ezután kezd eldőlni, hogy kialakul e valami komolyabb, vagy csak egy feledhető kaland. Itt általában olyan döntések születnek, ami a pasiknak nehezebb, mert féltik a függetlenségüket - legalábbis ez a sztereotípia. A pasik ebben az első pár hónapban/pár évben szoktak nagyobb eséllyel olajra lépni és általában nem is néznek vissza. A csajok ilyenkor szoktak összeomlani, mert ők még nagyon szerelmesek.
Ha itt a pasi legyőzi az ilyen vágyait (vagy nem is voltak neki), akkor szépen kezd mélyülni a kapcsolat, a két emberből pár lesz. Szépen lépegetnek előre, boldogok, kiegyensúlyozottak, eszükbe sem jut a függetlenség. Aztán eltelnek az évek, és elkezdenek észrevétlenül kopni az érzelmek, kezd szürke hétköznapokká válni az egykor még forrongó kapcsolat, de már egyikük sem tudja, ez mikor történt.
Ha ettől eltekintve a kapcsolat harmonikus, akkor a pasi beáll egy olyan állandó szintre, amit élete végéig elviselne. Gyakorlatilag megasszonyosodva elkezdenek tunyulni a férfiak, és lesüllyedni egy unalmas szintre. Ha ezen a szintem megreked a dolog, akkor a lánynak elkezd oszladozni a köd, elkezd azon gondolkodni, hogy lehet, ez nem is annyira tökéletes kapcsolat, de pontosan nem tudja mi a baj, csak azt érzi, hogy nem jó valami.
Az esetek elég nagy részében ilyenkor megjelennek a kiszolgáltatott préda körül a dögevők, és egyszer csak feláll egy szerelmi háromszög: a lány bizonytalansága terepet ad más férfiaknak, és ezek közül csak idő kérdése, hogy egy átcsússzon a rostán és olyan dolgot mozdítson meg a lányban, amit ő már el is felejtett, hogy érzett ilyet valaha. Kész a baj, és ekkor már rendszerint késő.
Ilyenkor a maga mocsarába süllyedt férfi hirtelen nem is érti, mi történik. Ő megküzdött ezzel, hűséges volt, amikor még férfinek számított és volt lehetősége hűtlennek lenni. Ő elkerülte az összes tipikus csapdát, amikkel a férfiakból mocskos szemét pasik lesznek, és most pont ő kapja ezt az élettől?
A nő szintén nem érti, mi történik, hiszen nem lehet véletlen, hogy ez az új pasi ilyen érzelmeket váltott ki belőle. Szereti a régit, de úgy érzi az újjal minden más, minden friss, minden tökéletes lenne (persze nem lesz). Pontosan úgy viselkedik, mint akiket romlott lelkű p1csának tartott évekig, mindezzel nem tud szembenézni, így ezoterikus igazságokat keres: mi van, ha ez nem véletlen?
Ne értsetek félre, nem kell nekem esni, nem mondom, hogy ez minden esetben így van, mert nincs. Leírtam egy olyan menetet, amit saját bőrömön megtapasztaltam, illetve a részelemeket legalább 6-8 tönkrement párnál megfigyeltem.
27f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!