Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a jobb hely lánykérésre?
Szerintem ne a munkahelyén, az egyáltalán nem romantikus...és egy nőnek azért fontos a hely, mert mégis csak egyszer lesz lánykérés az életében (remélhetőleg:)) (Lány vagyok én is egyébként)
Jó a tópart,amit kitaláltl, az nagyon meghitt lehet. Vagy a gyertyafényes vacsi ahogy az első hozzászóló írta.
Sok sikert:)
Ha romantikus vagy volna egy tippem :), aminek én személy szerint biztosan örülnék :D
Ha romantikus beáll ítottságú a lány biztosan értékelni fogja :)
Csináljál szívboraítékokat :) helyezzél bele kissebb cetliket melyekre ráírod miért szereted...stb. Ezeket helyezd el a padlón hogy mikor bejön a lakásba egyből meglássa. Melléjük akár tehetsz gyertyát is és így feltűnőbb lehet ha még nem kapcsolta fel a villanyt. Helyezd ezeket ösvény szerűen, ami mondjuk a nappaliba vezet. Ott egy asztalra vagy akár a földre helyezd el a kis dobozkát. Lényeg, hogy addig Téged ne lásson míg oda nem ér és Tedd föl a kérdést amikor meglátja :) A doboz mellé akár egy rózsát is rakhatsz :) Sok Boldogságot!:)
Szívborítékot megtalálod: zsada.mindenkilapja.hu
Üdv.: Zsada:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!