Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendszeresen beszámol nekem (holott ezt sosem kérdem!) arról, hogy különböző konyhakerti növényeket termel stb. Megigéri hoz nekem burgonyát stb. (nem szoktam kérni) persze ebből sosem lesz semmi. Miért mond nagyokat a kedvesem?
Egyébként agrár mérnök,
a munkahelye olyan ,hogy nem hiszem jut neki ilyenekre idő,földje is van, de elég elhanyagolt állapotban, amiről meg is győződtem ,véletlenül! Ja és a szabadideje nagy részét nálam tölti . Még annyit,hogy okos,értelmes és nem fiatal ffi! miért jó ez neki?
Igazad lehet,mert valóban szeretek kertészkedni! De akkor miért nem ezt mondja, miért kell neki nagyítani? Egyszerűen
érthetetlen!Ezzel nem lesz nagyobb a szememben!Ki érti ezeket a férfiakat!?
A tartalmat kell nézni, nem a formát :) Zöldségekről beszél -> az jön be neki! Részletkérdés, hogy milyen stílust és körítést rak hozzá: "egy barátom mesélte...", "azt olvastam valahol...", vagy ha összekeveri a múlt, jelen és jövő időt, beígéri az álmait, múltként állítja be a vágyait. A lényeg, hogy a KRUMPLI bejövős! :)
És ez nem férfi dolog! Látszik, hogy nem volt még barátnőd =)
EZ NEM AKAROM ELHINNI HOGY ILYEN VAN :DDDDDDD
*sikitva rohoges*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!