Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért gondolja mindenki azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolja mindenki azt, hogy a távkapcsolat valami húde nehéz dolog, és azt, hogy nem működhet?

Figyelt kérdés

Egyetemista vagyok Budapestem, barátnőm pedig még középiskolás Egerben. Alapból pedig én Békésmegyében lakom. Akárhányszor beszélek erről valakinek, mindenki ezeket a kérdéseket teszi fel :

Húha, hogy bírjátok? Nem nehéz? Hogy van időd mindenre?

Pedig szerintem a mai felgyorsult világban, ez már tök normális dolog. Itt az internet, tudunk mindennap annyit beszélni amennyit csak szeretnénk és amennyit az időnk engedi, hétvégente (legrosszabb esetben 2 hetente) meg együtt tudjuk tölteni a péntektől vasárnapig tartó időszakot. És így szinte többet foglalkozunk egymással mint ha mondjuk egy városban laknánk, mert úgy találkoznánk napi 1-2 órára és kész. Így meg 4 napot külön, 3 napot meg együtt töltünk.

Nektek mi a véleményetek erről ? 19/F

2013. febr. 25. 11:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Azért mert neked működik, az még nem jelenti hogy másnak is működik. Mint írtam nem vagyunk egyformák.

Én is éltem távkapcsolatban és nem működött. Szóval nem téved az aki azt mondja hogy nem működik.

Inkább örülj annak hogy ti vagytok a kivételek, és ne próbáld győzködni azt aki tapasztalat alapján mondja hogy nem jó.

2013. febr. 26. 11:46
 12/12 anonim válasza:
Annyit hozzá tennék, hogy még így is többet találkoztok, mint én és a párom. Egy városban lakunk. Ő nagyon elfoglalt, vállalkozást alapít, melózik, 4,9 átlaga van, doktori disszertációt ír. Mi csak heti max két napot tudunk együtt tölteni (ebben benne van a skype, telefon, összefutások az egyetemen és heti 1! együttalvás). Ez most rosszabb, mint a ti távkapcsolatotok, vagy mi? Megértjük, hogy elfoglalt a másik, de tudjuk, hogy ez átmeneti, 5 hónapon belül lezárul. Addig türelmesen kibírjuk, mert utána jobb lesz, mi sem adjuk fel elsőre. Kérdező, kérlek írd erről a véleményed. Hogy spóroltok időt egymásnak?
2013. febr. 28. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!