Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Miért csinálja ezt velem?
Figyelt kérdés
Barátommal majdnem 1 éve vagyunk együtt. Úgy általánosságban jól működik a kapcsolatunk, csak van valami ami zavar. Egyik közösségi oldalon állandóan lájkolgatja más csajok képeit, meg odaírogat nekik, hogy milyen jól néznek ki meg szexik. Meg folyamatosan azzal jön nekem, mikor találkozunk, hogy milyen jó csajokat látott az utcán, nem győzött utánuk megfordulni. Annyira rosszul esik nekem, hogy ilyeneket mond. Amúgy is önbizalomhiányom van, de ezzel még rátesz egy lapáttal, mert mindig azt gondolom nem vagyok neki elég jó. MIkor megemlítettem neki, teljesen kiakadt hogy mit féltékenykedek, meg hogy csalódott bennem. Már megint én jöttem ki rosszul ebből az egészből, mert még majdnem hogy nekem kell bocsánatot kérni tőle. Ő meg a szent és sérthetetlen. Néha úgy érzem ezt azért csinálja hogy legyen ok a veszekedésre, hogy aztán szakíthassunk. Megbeszélni nem lehet vele normálisan, mert egyből felkapja a vizet. Lehet hogy nem is szeret már annyira? Nem akarom elveszíteni. Vagy hagyjam rá ezeket a dolgokat akkor is ha engem zavar?2013. febr. 25. 08:50
11/11 anonim válasza:
Sajnos az én barátomnak is voltak ilyen kattanásai, és a végén én jöttem ki rosszul belöle. Legyél nagyon határozott, ne hagyd rá ami bánt!
Páran azt irták, csináld te is ugyanazt. Semmi értelme ha egy normális kapcsolatban akarsz lenni.
Ha szeret, meg kellene értenie,h zavar...
Gondolkozz el, erre van e szükséged. Föleg,h ez tényleg nem a szeretet jele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!