Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben? Miért csinálja ezt velem?

Figyelt kérdés
Barátommal majdnem 1 éve vagyunk együtt. Úgy általánosságban jól működik a kapcsolatunk, csak van valami ami zavar. Egyik közösségi oldalon állandóan lájkolgatja más csajok képeit, meg odaírogat nekik, hogy milyen jól néznek ki meg szexik. Meg folyamatosan azzal jön nekem, mikor találkozunk, hogy milyen jó csajokat látott az utcán, nem győzött utánuk megfordulni. Annyira rosszul esik nekem, hogy ilyeneket mond. Amúgy is önbizalomhiányom van, de ezzel még rátesz egy lapáttal, mert mindig azt gondolom nem vagyok neki elég jó. MIkor megemlítettem neki, teljesen kiakadt hogy mit féltékenykedek, meg hogy csalódott bennem. Már megint én jöttem ki rosszul ebből az egészből, mert még majdnem hogy nekem kell bocsánatot kérni tőle. Ő meg a szent és sérthetetlen. Néha úgy érzem ezt azért csinálja hogy legyen ok a veszekedésre, hogy aztán szakíthassunk. Megbeszélni nem lehet vele normálisan, mert egyből felkapja a vizet. Lehet hogy nem is szeret már annyira? Nem akarom elveszíteni. Vagy hagyjam rá ezeket a dolgokat akkor is ha engem zavar?
2013. febr. 25. 08:50
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ja és nem azt mondom ne nézzen meg más csajokat, csak minek kell állandóan ezt hangoztatni?
2013. febr. 25. 08:52
 2/11 ASOT ***** válasza:
facebook....eddig csak ártott a kapcsolatoknak
2013. febr. 25. 08:56
 3/11 anonim ***** válasza:
te is csináld meg ugyan ezeket, és nézd meg milyen fejet vág.:) szerintem nem fog neki jól esni, és ha szólna érte, akkor kérdezd meg : mi van féltékeny vagy?:D
2013. febr. 25. 08:57
 4/11 A kérdező kommentje:
Egyébként már mondtam neki, hogy akkor én is ugyanezt fogom csinálni. Erre az volt a válasza, hogy nyugodtan, mert őt nem zavarja.
2013. febr. 25. 08:59
 5/11 anonim ***** válasza:
ne csak mond, csináld is.:D mert belül azt gondolja "úgyse fogja megcsinálni"
2013. febr. 25. 09:01
 6/11 anonim ***** válasza:
ha elég jó lennél neki, nem nézelődne más csajok után. remélem talál nálad egy jobbat, és elhagy.
2013. febr. 25. 09:01
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen "drága" utolsó válaszoló!

Csókoltatlak! :)

2013. febr. 25. 09:03
 8/11 anonim ***** válasza:
Bocsánat, de szerintem nem érdemel meg téged.. ha ennyire kell neki más csaj akkor találjon. Te meg találsz egy olyat aki igazán szeretni fog. Csak tonkre teszed magad és még a kis onbizalmad is elveszlik o miatta.
2013. febr. 25. 09:10
 9/11 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy vagy sürgősen leszokik erről, vagy ezentúl szingliként fogja nézegetni a csajokat!!
2013. febr. 25. 09:17
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonlóan rombolta az önbizalmamat egy férfi , mindíg csak azt kellet hallgatni ,hogy ez ilyen szép meg formás a másik olyan jól öltözködik . Ez nem helyes , én úgy vagyok vele hogy ,ha nem felelek meg akkor hagyjon a franca . Végül már akármit csináltam nev volt jó, sem a krém illata amit használtam sem a hajam ami eredetileg nagyon tetszett neki . Szerintem aki ilyet csinál egyáltalán nem szeret .
2013. febr. 25. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!