Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nincs egy normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs egy normális őszinte, hűséges, humoros pasi se aki jól néz ki? Vagy csak én nem találok ilyet?

Figyelt kérdés
2013. febr. 24. 18:04
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
Na jó, nem. Rendes lány lehetsz, de a kérdésedet nem értem.
2013. febr. 24. 18:20
 22/43 anonim ***** válasza:

Jólvan, de akkor csak vacsi van, desszertet nem kapsz!

Egyébként ez mindig hülyeség :) Mindenki azt mondja h nincs olyan ami neki kéne meg mind foglalt meg hol?? Van csak az emberek vagy nem járnak el sehová a zöldségesen kívül , vagy lesütött szemmel csak mennek előre és észre sem veszik ki vagy kik vannak körülöttük, mert zárkózottak.

2013. febr. 24. 18:22
 23/43 A kérdező kommentje:

Félre ne értsétek nem társat keresek itt!

Nekem volt és mindig is volt pasim most szakítottunk.Mert nem jöttünk ki jól stb..távolság meg ilyenek.

Nem is kerestem más pasit.Hűséges voltam.Jó csaj vagyok csak nem nagyon járok sehová.Kicsit zárkózott is vagyok.

2013. febr. 24. 18:24
 24/43 anonim ***** válasza:
Elég sok ilyen van... Gondolom ezen kívül van még egy tucat másik elvárásod, amiknek nem felelnek meg.
2013. febr. 24. 18:25
 25/43 anonim ***** válasza:
Én őszinte vagyok, és éppen ezért nem bírnak sokan. Persze ez általában nem szavakban nyilvánul meg, hanem kapcsolattartásban, ha valaki nem szimpi, arra tojok pl. Neked azt mondanám, hogy nézd meg a mai átlag családokat és az abban felnevelkedett kortársainkat (apakép, nőkről kialakult kép, mit látott otthon kapcsolatkezelésből stb.). Hát csodálkozol, hogy nem találsz? Persze most feltételeztem, hogy te normális vagy, mert ha nem, akkor is egyértelmű a dolog. Amúgy én sem találok lányt, de nem is keresek, mert perpill leköt az egyetem. 22/F
2013. febr. 24. 18:26
 26/43 A kérdező kommentje:
Persze én mindig az elvált szülős csávókat fogom ki vagy azokat akiknek problémás a hátterük.
2013. febr. 24. 18:28
 27/43 A kérdező kommentje:
Én is őszinte vagyok és sokszor túl nagy a szám és megbántok másokat.
2013. febr. 24. 18:28
 28/43 anonim ***** válasza:

"Miért nincs egy normális őszinte, hűséges, humoros csaj se aki jól néz ki? Vagy csak én nem találok ilyet?"

kb ennyit ér a kérdésed...

2013. febr. 24. 18:38
 29/43 A kérdező kommentje:
Na mennyit ér?
2013. febr. 24. 18:41
 30/43 anonim ***** válasza:

Mi a gond az elvalt szulos csavokkal?

A problemas hatter meg rengeteg emberre igaz, de ha boven huszoneves ferfiakkal ismerkednel, azoknak mar illene, hogy legyen sajat eletuk, hogy ne a szuleiktol fuggjenek.

2013. febr. 24. 18:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!