Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs egy normális őszinte, hűséges, humoros pasi se aki jól néz ki? Vagy csak én nem találok ilyet?
Jólvan, de akkor csak vacsi van, desszertet nem kapsz!
Egyébként ez mindig hülyeség :) Mindenki azt mondja h nincs olyan ami neki kéne meg mind foglalt meg hol?? Van csak az emberek vagy nem járnak el sehová a zöldségesen kívül , vagy lesütött szemmel csak mennek előre és észre sem veszik ki vagy kik vannak körülöttük, mert zárkózottak.
Félre ne értsétek nem társat keresek itt!
Nekem volt és mindig is volt pasim most szakítottunk.Mert nem jöttünk ki jól stb..távolság meg ilyenek.
Nem is kerestem más pasit.Hűséges voltam.Jó csaj vagyok csak nem nagyon járok sehová.Kicsit zárkózott is vagyok.
"Miért nincs egy normális őszinte, hűséges, humoros csaj se aki jól néz ki? Vagy csak én nem találok ilyet?"
kb ennyit ér a kérdésed...
Mi a gond az elvalt szulos csavokkal?
A problemas hatter meg rengeteg emberre igaz, de ha boven huszoneves ferfiakkal ismerkednel, azoknak mar illene, hogy legyen sajat eletuk, hogy ne a szuleiktol fuggjenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!