Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit kene tennem? (17/L)

Figyelt kérdés

Van egy fiu akivel egy suliba jartam es aki nagyon megtetszett nekem es egy buliban meg is csokolt,utana nem volt tobb semmi.Ez 1eve tortent.Amikor eloszor meglattam mar egybol beleszerettem es meg most is nagyon szeretem.O ezt nagyon jol tudja.Nem akartam hogy szerelmes legyek mivel a srac ojan,hogy nagyon nehezen lessz szerelmes es addig akikkel jar azokat mindig sikerul megbantania,es hat engem is kisse megbatott.Azota mar volt 1 baratom,4honapig jartunk es azt hittem hogy eltudom felejteni azt akibe szerelmes vagyok,de nem sikerult es emiatt szakitottunk,mert nem akartam megbantani senkit.

2 honapja van baratom es nagyon boldog vagyok vele,es ugy ereztem hogy sikeru elfelejteni azt a sracot,de nem.Amugy a sracnak van baratnoje.MSN en nagyon jokat tudunk beszelgetni,ijen oszinten talan senkivel nem tudok elbeszelgetni.Azt mondta egyszer hogy szakitana a baratnojevel hogy velem legyen..de ez csak atveres volt.Mindig mondja hogy mnnyuk ki setalni de aztan vegul lemongya.

En nagyon szeretem ezt a fiut.De viszont van egy baratom aki szeret es en is szeretem de valahogy a masik fiu irant tobbet erzek.

Jobb lenne ha elfelejtenem ezt a sracot orokre?

Fogalmam sincs hogy mit csinaljak,nagyon ossze vagyok zavarodva.

2009. szept. 9. 21:50
 1/5 anonim válasza:
ohh szegénykém te is megvagy áldva a fiukkal akárcsak én régen hát én a mostani barátommal 2 éve voltunk ugy h se veled se nélküled és most mégis együtt vagyunk és tök jo minden de ha szereted a mostani barátodat de nem szerelemmel akkor sztem semmi értelme de ez csak egy vélemény a szivedre kell hallgatni és nem az eszedre én a szivemre hallgattam és jol döntöttem ;) probáld ki :) sok sikert és nyugodtan küldj egy levelet ha van kérdésed hozzám :)
2009. szept. 9. 21:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Nehéz ügy:( Hát én azt tanácsolom hogy probáld elfelejteni az lenne a legjobb döntés,tiltsd le msn-ről, ne beszélgess vele,mert így csak saját magadat kínzod. Ja és járj el sokat a barátodal. Szerintem egy idő után sikerül majd elfelejtened. Remélem valamennyire tudtam segiteni neked:) 18/F
2009. szept. 9. 22:01
 3/5 A kérdező kommentje:
ez az hogy mar tobb mint 1eve nem tudom elfelejteni es hogy megerdekesebb legyen november 1tol majdnem ott fognak lakni ahol en..2 tombaznyira tolunk :(
2009. szept. 9. 22:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát pedig meg kell erőltetned magadat, ha nem akarsz több csalódást. Mert ez csak azt hoz nem csak rád, de arra is, akivel együtt vagy.

Sárky

2009. szept. 9. 22:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Tudom nehéz lesz, de valahogy meg kell probálnod kibirni,mert szerintem csak további csalódást okozna neked az a fiú. Ez sajnos egy elégé nehéz ügy és az, hogy a közeletekbe költözik attól csak rosszabb lesz. De valahogy probáld kibirni.Ilyen esetben nem lehet mást tenni mint ezt:( 22:01-es válaszoló voltam
2009. szept. 9. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!