Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A távkapcsolat tartós lehet? Ha igen mennyire?
:D huh, hat nagyon remelem, mert en eppen 3 evre tervezek tavkapcsolatot:( sajnos.
Eddig 2 evet voltunk egyutt, ugy, hogy mindennap talalkoztunk, es most mas varosba koltozom egyetem miatt...250 km-re tole...
Valaszom az talan, hogy sok bizalommal, szeretettel, es megfontotltsaggal, szerintem kilehet birni...persze talalkozni is kell azert neha, amennyire ez lehetseges...ezenkivul oszintesegre is nagy adagban kell szamitani, meg arra, hogy huseges lesz a parunk...a feltekenyseget pedig minimalisra kell venni...en pozitivan allok a dolgokhoz....
kitartast nektek! :)
Mi most mentünk szét másfél év után.
Ha lehetőséged van közelebbivel, akkor semmiképp ne vállald be a távot. Nem "megfizetődő"..
17L
lehet tartós,de értelmét nem látom..
nekem kell hogy mindennap láthassam,hogy heti 2-3 reggel mellette ébredjek,hogy ha akármi van,10percre legyen tőlem kocsival,ilyenek
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!