Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan sikerült kitörnöd a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan sikerült kitörnöd a mókuskerékből?

Figyelt kérdés
nekem általában mindennap ugyanolyan. Éjjel munka, alszok kb 11-ig, utána vagy tv-zek netezek vagy segítek itthon, vagy németezek, (heti 1x járok némettanárhoz is), aztán este kicsi pihenés és éjjel újra munka.. Vagy munka után alszok 3-4órát bemegyek pestre társadalmi munkára utána este mire hazaérek és újra éjjel.. Hétvégente meg itthon vagyok..24f
2013. febr. 24. 13:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem nézek tv-t, a felszabadult időt hasznosabb dologra fordítom, 3 év alatt sikerült összehozni egy vállalkozást, és most már éjszaka alszom és nappal dolgozom.
2013. febr. 24. 13:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Barátok, hobbi, és többet járj el otthonról ahogy időd és energiád engedi. Egy barátnő is sokat segítene.
2013. febr. 24. 14:00
 3/7 anonim ***** válasza:
2. vagyok, én is épp most hozok össze egy vállalkozást... tényleg sok múlik azon, hogy mire fordítod az idődet... keresd a lehetőségeket bármit is akarsz az életben. Nulláról kezdtem és mindjárt startra kész az egész üzlet.
2013. febr. 24. 14:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Az a gond, hogy egy vállalkozást indítani nem 2 Ft.
2013. febr. 24. 14:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Valóban nem, de ha rászánsz egy kis időt akkor utánanézhetsz a dolgoknak. Ez már félsiker. Nekem se volt pénzem, hitelből indultam és egy üzlettárssal.
2013. febr. 24. 14:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Siess, mert egyéni vállalkozást még 500 ezer ft alappal lehet indítani, de nemsokára felviszik 3 millióra. Amúgy meg töltsd ki azzal az idődet, amit szeretsz csinálni.
2013. febr. 24. 15:07
 7/7 anonim ***** válasza:

14:03

Nem 2 Ft hanem kb 10 ezer Ft.

2013. febr. 24. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!