Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 év alatt valaki másra vágyott végig? :S

Figyelt kérdés
Lehet rosszul gondolom,de valahol tudom, hogy a barátom akivel 2 éve vagyok együtt bármikor lecserélne egy lányra, akivel előttem akart összejönni, csak a lány nem, a két év alatt többször lebukott, hogy próbálkozik vele jóban lenni, kérdezősködik utána, képes álnéven írni neki és amikor megemlítem, hogy tudok mindenről még őt védi és úgy tesz, mintha nem is lett volna ilyen, ha csak meghallja a nevét,látok valami nyugtalanságot az arcán.......Ez nekem nagyon rossz érzés! Mit tegyek?
2013. febr. 24. 09:55
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Szakíts! Nem érdemel meg Téged a barátod..
2013. febr. 24. 09:58
 2/9 anonim ***** válasza:
Én biztosan levonnám a következtetéseket, és lépnék. Ha ló nincs, jó a szamár felállást a büszkeségem nem viselné el.
2013. febr. 24. 09:58
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg, biztosra meg vagy győződve arról, hogy te csak a pótlék vagy, akkor szakíts. Rövidtávon nehéz lehet, de hosszútávon szükséges meglépni ezt a boldogsagod érdekében. Ne legyél te a szamár... semmi jóhoz nem vezet, nem kielégítő, ráadásul időpazarlás, és elszalaszthatsz egy olyan embert, akivel tökéletesek vagytok egymásnak.
2013. febr. 24. 10:01
 4/9 A kérdező kommentje:
De két évet, hogy dobjak csak úgy el? Sokszor érzem, hogy szeret és nem akarom elhinni, hogy képes elhagyni érte, de amikor előjönnek a kis titkok, akkor úgy érzem harcolnom kell érte, bár tudom nincs értelme .....
2013. febr. 24. 10:02
 5/9 anonim ***** válasza:

"De két évet, hogy dobjak csak úgy el?"

És akkor eldobnád a következő éveidet is? Olyanra pazarolnád aki nem érdemli, és nem tisztel téged?

2013. febr. 24. 10:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Uh, én a helyedben kidobnám. Előtte jó alaposan gondold át, sorakoztass fel érveket a szakítás mellett, hidd el, meg tudod győzni magad, hogy ez így nem jó. Bármikor otthagyna téged a másik lányért. Szánalmas, hogy csak úúgy tart téged... én biztos kidobnám a p*csába hogyha valakiért kitenném a lelkem és ő azzal hálálná meg hogy másért rajong titokban.
2013. febr. 24. 10:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha nem léped meg és a két évet sajnálod, lehet, hogy nem csak két év lesz boldogtalan ezután. Vagy elviselnéd a másodhegedűs szerepet egy életen át? Ez megmérgezheti a kapcsolatodat egy életen át.
2013. febr. 24. 10:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy ha most szakítasz, sokkal elviselhetőbb, mint egy esetleges házasságban:
2013. febr. 24. 10:21
 9/9 anonim ***** válasza:
ha nem vagy rossz csaj és jól kijössztök akkor nem hiszem hogy ez igaz
2013. febr. 24. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!