Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akko megcsal vagy nem?
figyelj, ha utana jartal es semmit nem kaptal..akkor nem hinnem. a volt baratommal a tokeletes kapcsolatunk volt es ha hisze dha nem 4 even at irigyseg miatt mindenki szedett szet minket, es annyira jol csinaltak, h csak vegleg jottunk ra mennyi mucsok ember volt korulottem. A mostanai baratommal 1 hete jartam, s jorttek a legjobb baratnoimtol!!!! a dumak h versenyezik egyik havereve h hetvegeken melyik tesz agyba minel tobb csajt...:)) azota is egyutt vagyunk, mert tanultam es amig nem jottem ra h megcsal(es nem tette soha)en nem hittem tobbet senkinek. Mar 2 eve boldogak vagyunk, leraztuk sajnos majdnem minden baratainkat mert irigyek voltak...Az o fiuhavereinek kellettem volna en..ezert nekem ot mucskoltak be h en hagyjam ott...rengeteg oka lehet. Jarj utana,de ne ugy h a baratod megtudja, mert senkinek nem esik jol ha nem biznak benne,. s ha kiderul akkor tudod mit kell tegyel...de ha sokszor jon ilyen,s most a baratod artatlan meg szeret...akkor a tobbi ilyenre ne figyelj fel, mert biztos irigyek.
Nagy dolog h kulon varos, de kerd meg h bizonyitsa be,..sms ...szamitogep ez az..ha tenyleg komolyan gondolja a dolgot veled...s ha hajlando kicsit megnyilni, akkor szerintem nincs mitol felj..azzal is vedekezhet ha nem hibas es akarsz "kutatni" az eletebe h te nem bizol benne s ez neki rosszul esik..mond meg h bizol...csak nem szeretnel csalodni, es erosebb lesz a kapcsolatotok ha te is tisztaban vagy h hol is all bizalom meg szeretet szintjen a kapcsolatotok.A legjobb baratnomnek is ilyen kapcsija van...mar 10 honapja, a sracnak vannak csaj haverei a masik varosba, de soha meg nem csalta, es boldogak. Szoval mindent lehet!
S ne dolj be mindenkinekk, mert az emberek nagyon rosszfelek, es sok rosszat akarnak..tapasztalat:(
Neked meg sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!