Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 16-20 körüli fiúk! Ti járnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16-20 körüli fiúk! Ti járnátok ilyen testalkatú lánnyal? Ez már túl sok?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Kort is írjatok!

2013. febr. 23. 23:43
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Erre nem is mondom, hogy betegesen sovány. De számomra a kérdésben linkelt hölgy abszolút normális.
2013. febr. 24. 01:22
 22/29 anonim ***** válasza:
91%
Bár én lány vagyok, de szerintem a képeken lévő lány szép, és egyáltalán nem kövér.
2013. febr. 24. 01:38
 23/29 anonim ***** válasza:

lány vagyok de hidd el nem a testalkat a fontos. ha személyiséged, stílusod bejön valakinek, akkor az elfogad olyannak amilyen vagy.

ha meg valaki kizárólag külső alapján dönt, az úgy is csak dugni akar.

20

2013. febr. 24. 02:27
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

29/l vagyok és gyönyörű arca van ennek a modell csajnak. Az ágynál pózoló meg egy ribancnak néz ki.

Egy 16-20 srácnak még fontos, hogy mit gondolnak a haverok. Majd ha felnőttek, akkor rájönnek, hogy nem az a fontos, hogy a havernak megfeleljen a barátnő, hanem hogy ő boldog legyen vele. Úgyhogy ne az ilyen mitugrászok között keresgélj, hanem keress igazi férfit!:)

2013. febr. 24. 02:32
 25/29 anonim válasza:
Kizárt 17F
2013. febr. 24. 08:07
 26/29 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon szép, a barátnőmnek is ilyen a testalkata.

23/F

2013. febr. 24. 08:59
 27/29 anonim ***** válasza:

Én ilyesmi alkatú vagyok, annak ellenére is, hogy rendszeresen mozgok és odafigyelek arra is, hogy egészségesen táplálkozzam. Ez van, ilyen géneket örököltem, sajnos... nem lehet mindenki vékony. Ennek ellenére én több mint 2 éve élek boldog párkapcsolatban, pár hónapja össze is költöztünk. A barátomat soha nem zavarta az alakom, sőt, ezzel együtt szeret és elfogad így, szóval vannak még olyan fiúk, akiknek nem a külső a legfontosabb egy nőben, vagy az, hogy a párjuk tökéletesen passzoljon az aktuális divathoz...

Mi boldogok vagyunk együtt, szeretjük egymást, úgyhogy ne add fel! :) Biztosan Te is találsz majd valakit, aki így fog szeretni Téged, ahogy vagy. :)

21/l

2013. febr. 24. 11:58
 28/29 anonim ***** válasza:

igen, túl sok.

15 és 10/12 (remélem nem baj :D)

2013. febr. 24. 17:14
 29/29 anonim ***** válasza:

Hali! A kettővel ezelőtti válaszoló vagyok.

Akik ennyire lepontozták az előző válaszomat, tőlük meg szabad kérdezni, hogy pontosan mi zavarja őket abban, hogy 2 éve boldog párkapcsolatban élek a párommal úgy is, hogy nem vagyok deszka alkatú? Hmm? Eláruljátok, hogy nektek mégis miért fáj, ha egy dundibb lánynak is van barátja és boldogok együtt? Csak mert baromira kíváncsi vagyok, hogy mi a problémátok velem.

2013. febr. 26. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!