Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16-20 körüli fiúk! Ti járnátok ilyen testalkatú lánnyal? Ez már túl sok?
Én nem, nekem ez sok. Bár itt már olvastam sok olyat, hogy valakinek az ilyen az ideálja... Én azt mondanám, hogy sportolj, legyél vékonyabb, mert ebből látszana, hogy foglalkozol magaddal, az egészségeddel, nem vagy igénytelen! De ez csak az én véleményem... :)
20
bocs, de nem vagyok nádszál alkat, nem leszek
naponta járok és a felhúzás a kedvencem
hát srácok, kövezzetek meg de én ilyennek örülnék a legjobban :D persze jó egy véknyabb is de a duci jobb, a kövér viszont blöee..
F/19
Nagyon kicsit sok. De ha egyébként kedves és aranyos, akkor nem zavarna ennyi :)
17/F
Nekem nem sok,mert bennem még tombol a vadember akinek ez kell.:D
22/F
Bőven tökéletes számomra. Sőt, nagyon megdöbbentem azon, hogy ez (az egyébként szerintem éppen ideális) alkat a mai társadalomban kövérnek, de legalábbis "túlzásnak" számít.
19/F
Én meg azon hogy vannak olyanok akiknek ez a normális. És erre légyszi ne azzal vágj vissza h inkább ilyen legyen mint anorexiás mert a két véglet között ott az arany-középút ilyen is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!