Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párterápián hány alkalom után lehet eredmény?
Figyelt kérdés
Lehetséges, hogy 3-4 alkalom után már javulás áll be, vagy csak látszat? Mikor kell abbahagyni, hogy biztosan ne essünk vissza? Tapasztalatok?2013. febr. 23. 21:43
11/12 A kérdező kommentje:
Nem voltunk féltékenyek és nem csaltuk meg egymást. Biztos, hogy van a szülőkkel probléma mindkét oldalon. A férjem édesapja 2 éve halt meg, azóta sokminden megváltozott (pl én most önkéntes munkanélküli vagyok). A kérdést egyébként azért tettem fel, mert 3 alkalom után (én még járok külön is) látványos javulás következett be, de félek, hogy nem marad tartós, szóval még nem merem elhinni. Egyébként a célunk kifejezetten a házasságunk megmentése, mert szeretjük egymást, csak mostanában ez sajnos nem volt elég a problémák megoldásához.
2013. febr. 23. 22:27
12/12 anonim válasza:
A látványos javulás miben nyilvánul meg? Egyáltalán a problémák miben nyilvánultak meg? Volt szexuális elhidegülés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!