Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy egy 25 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egy 25 év körüli pasinak aki mellesleg jóképű évek óta nincs barátnője?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok olyan emberek véleményére akiknek hasonlóan nincs párjuk évek óta. Nekem nagyon tetszik ez a pasi, de félek közeledni felé, nem tudom túlságosan válogatós-e, bár az utóbbi időben próbálkozott két lánynál akiknél kosarat kapott,én úgy gondolom semmivel sem vagyok csúnyább vagy butább azoknál a lányoknál...
2013. febr. 23. 20:01
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
ma 20:12 azt hiszem igazad van, ezek a lányok alapból olyan mosolygós fajták, hogy mindenkire mindig mosolyognak átkell vegyem tőlük ezt a szokást, sajna eléggé szégyenlős vagyok ha valaki tetszik, és hajlamos vagyok úgy közeledni viselkedni mint egy hűvös idegen, de ha átváltok valami jobba az is inkább haveri:P
2013. febr. 23. 20:18
 12/19 anonim ***** válasza:

Én úgy kérdezném meg, hogy: -"Hogyhogy nincs barátnője egy ilyen helyes jóképű srácnak?" :)

Így tuti nem sértődik meg..

2013. febr. 23. 20:21
 13/19 A kérdező kommentje:
Kisvárosban lakunk és így tudom mit gondol az emberek többsége "jól néz ki és még sincs barátnője vajon miért?"
2013. febr. 23. 20:23
 14/19 A kérdező kommentje:
Igazad van, így fogom megkérdezni amint lesz lehetőségem :)
2013. febr. 23. 20:23
 15/19 anonim ***** válasza:

Pontosan azért amit te magad is leírtál. Kikosarazták a lányok (csúnyábban fogalmazva: nem kellett senkinek) Rossz szekér után futott, ami nem akarta felvenni, aztán egy idő után beleunt a próbálkozásba, taktikát váltott és kivárásra játszik, azon az alapon, hogy: "ha kellek valakinek, úgyis szól!"

Vagy nem találta meg azt, aki őt keresi!

Sok oka lehet.

2013. febr. 23. 20:44
 16/19 anonim ***** válasza:
Már bocs, ne vedd sértésnek de ez tipikus női gondolamenet: tetszik neked, erre te ilyen hülyeségen agyalsz, hogy vajon miért nincs barátnője és ráadásul ezt meg is akarod tőle kérdezni, inkább kérdezz annyit tőle: szia! nem iszunk/eszünk valamit xy kávézóban, kajáldában, a többi meg már adná magát.
2013. febr. 23. 21:01
 17/19 anonim ***** válasza:
Pontosan. Szeritnem ne csapj át a pszichológusába, inkább legyél a barátnője. Ha az ilyen típusú jön be, mint ő, akkor hajrá. Sok sikert!
2013. febr. 23. 21:08
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszi találok valami visszafogott közeledési módszert és megteszem az első lépést :)
2013. febr. 23. 21:17
 19/19 anonim ***** válasza:

Mert betegek a mai nők, és érzéketlenül széttörik a normális pasik önbecsülését. Kit érdekel, hogy letiltod facebookon... Ja talán maradandó beforraszthatatlan sebet égetsz rá?

A mai lányok úgy érzik megtehetik, hogy valakit csak úgy lesz*rnak. Semmibe vszenek fiukat. Csak azért mert, a másik srácnak van autója meg kocka hasa. Nem számít, hogy olyan az alkata, hogy harmad annyit edz, mint "én" mégis jobban meglátszik rajta. Ja és más nem is érdekel titeket. Kalandra vágytok, mi is. Kinek mi a kaland... Nektek is az a kaland, ha királylányok vagytok a kapa érintetlen marad, csak egy dolog van kemény a kezetekben és itt nem a Louis-tatyó fülére gondolok. Valljuk be, mindenki életszintre vágyik és ehhez mérten választ párt. Ha én nekem csak az fér bele az életembe, hogy összejárjunk dugni- de mindezt nem tudom nálad elérni, akkor inkább hagyom. A párkapcsolat nagyon sok életforma mellé nem illeszkedik. Pl. én szarok a múzeumokra, meg a kiállításra, meg a többire, mert mondjuk egész eddigi életem erről szólt. Inkább WoW-ozok, mert unom a való világot----tehát úgysem találok egy szép lányt, aki ebben támogat, ezért még a szemkontaktust is kerülöm, hiába nézegetnek, mert tudom, hogyha tudná, nem akarna...

2015. jún. 23. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!