Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit fog szólni a barátnőm az első alkalomnál amikor meglát ha nincs jó testem de jóképű vagyok és nagyon odáig is van értem?
Miért, milyen a mellkasod?
Szerintem nem fogja zavarni. Ha szeret, tuti, hogy nem.
Köszi a válaszokat, megnyugtattatok :)
Azért sejtettem h nem lesz baj de mégis aggódok :S
Legyen tele szája akkor nem tud semmit mondani egyébként sem... :D :D :D
De komolyra fordítva: ennyire felszínes vagy, hogy azt hiszed a tested miatt van veled????? Vagy te csak a teste miatt vagy vele????
Kíváncsi lennék a sok szuperoptimista mit mondana a kérdezőnek ha már a tizedik lány dobná emiatt.
Ez kb olyan mint a háborúról beszélgetni a meleg nappaliban a kanapén. Lehet véleménye mindenkinek, de át kell élni hogy tudd miről is beszélsz.
Nem fog szólni semmit, nem is fogja zavarni ha szeret, hidd ezt el!
Nekem is volt párom akit imádtam. Amikor levetette a polóját elém sem az a megszokott mellkas tárult, de egy percig sem érdekelt, rávettettem magam. Ez is hozzátartozik ahhoz akit szeretek, így imádom a "hibáival" együtt is. Te se aggódj emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!