Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg a pasim. Miért?

Figyelt kérdés

A barátnőm momndta, hogy menjek fel ma este a pasimhoz. Amikor betoppantam, teljesen meglepődtem, amit láttam. A pasim, és még 3 fiú egy asztalnál ültek, és üvegeztek gyertyafénynél, klasszikus zenére.

Sírva kirohantam, és azt üvöltöttem neki, hogy soha többet ne érjen hozzám.

Te mit csinálnál ilyenkor?

2013. febr. 23. 18:59
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
80%
jaj hagyjuk már, kitalált az egész kérdés. Utólag jut eszedbe olyan apróság hogy kirúzsozva egymást csókolgatták?
2013. febr. 24. 12:07
 22/25 anonim ***** válasza:
97%
Megadod légyszi a pasid számát? Meleg vagyok, de még sosem volt alkalmam 4 fiúval üvegezni kirúzsozva, egymás felsőtestét csókolgatva, klasszikus zenére, pedig ezt mindig is ki akartam próbálni :D
2013. febr. 24. 15:56
 23/25 anonim ***** válasza:
84%

És a barátnőd honnan tudta, hogy mi történik a barátodnál? Neked van kulcsod a barátod lakásához? És persze egyikőjük se hallotta meg, hogy éppen bemész a lakásba. Biztos az előszobába történt az incidens és pont csókolgatták egymást.

Egyébként nem tudom mit csinálj. Én meleg vagyok, de sose rúzsoztam ki magam. És nem is igazán izgatna, ha egy rúzsos száj csókolgatna engem.

Arra tippelek a kérdésed kamu. Hülye, sztereotípiára hajazó kérdést kreáltál.

2013. febr. 24. 19:00
 24/25 anonim ***** válasza:
87%
aham rúzs meg minden meg unikornisok táncoltak a háttérbe meleg szimbólumos zászlót lengetve an "It's raining men-re táncolva
2013. febr. 24. 19:08
 25/25 anonim ***** válasza:
84%

Meg persze a klasszikus zenétől jobban egymásra gerjednek a melegek.

Egyébként nem tudom a kérdező hány éves, feltéve, hogy valóban egy kiábrándult lány írta-e a kérdést, de ha az én barátom találnám egy számomra valóban meglepő és durva helyzetben, azért még nem rohannék el. Még, ha szakítás is lenne a vége, de attól még meg lehet beszélni vele, hogy mért tette.

De hát persze kamu a kérdés, nem tudom mért írok úgy, mintha valós eset történt volna. :D

2013. febr. 24. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!