Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg a pasim. Miért?
Figyelt kérdés
A barátnőm momndta, hogy menjek fel ma este a pasimhoz. Amikor betoppantam, teljesen meglepődtem, amit láttam. A pasim, és még 3 fiú egy asztalnál ültek, és üvegeztek gyertyafénynél, klasszikus zenére.
Sírva kirohantam, és azt üvöltöttem neki, hogy soha többet ne érjen hozzám.
Te mit csinálnál ilyenkor?
2013. febr. 23. 18:59
11/25 anonim válasza:
az lehet hogy kicsit furcsa látvány lehetett, de ettől most miért lenne b-zi ?
13/25 anonim válasza:
küldtem választ, de nem mutatta. ez furi. Pedig még csúnya szó se volt benne
14/25 anonim válasza:
Valóban nem mindegy, hogy ruhában, vagy nélküle, vagy esetleg hiányos öltözékben voltak.
15/25 anonim válasza:
Hmm:) nézzük a fiú szemszögéből akkor..^^'
Épp a szeánsz(szellemidézés) közepén vannak, mikor a csaj benyit, s maj visítva elrohan..- vajon mér nem szólt ide?? s mér kaptam fel úgy a vizet?? o.O'..- remek maj magyarázhatóm el mi is volt persze, ha lesz szíves s meg is hallgat..
Így már kicsit más nem??
17/25 A kérdező kommentje:
az kimaradt, hogy be volt kenve rúzzsal a szájuk, és egymás meztelen felső testét csókolgatták...
2013. febr. 23. 22:22
19/25 anonim válasza:
Hát, én hetroként egyszerűen nem tudok elképzelni egy rakás b-zit, amint az asztalnál ülve orgiáznak :D :D :D
20/25 anonim válasza:
A homofób társadalmat hibáztasd, amiért egy homoszexuális ember téged használ álcának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!