Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Hogy néz ki számotokra egy fullos csaj, akivel el tudnátok képzelni az életeteket? Képet is linkelhettek
Figyelt kérdés
2013. febr. 23. 12:54
1/17 anonim válasza:
Barátnőmről nem tennék ki ide képet, de legyen átlagos testalkatú, káros szenvedélyektől mentes, házias, családcentrikus, kedves, odaadó, romantikus, stb.
2/17 anonim válasza:
A fullos lányt képbe nem lehet betenni, mert pont attól az, ami a képen nem látható.
3/17 anonim válasza:
A képzeletnek semmi sem szab határt. Lehet, hogy te vagy az.
6/17 anonim válasza:
Alacsony,vékony,de nem deszka,vörös (de ez nem a legfőbb szempont),zöld szemű,rockzene parti,aki nem a facebookon él.
7/17 anonim válasza:
A tapasztalat azt mutatja,hogy aki igazán szép,az nem házias és a többség nem alkalmas feleségnek,anyának.
Mert az,ami széppé teszi,sok idejébe,pénzébe kerül,és törékeny fenntartani,és ezért nem nyujt semmit,csak hogy szép.
Legalábbis én ezt látom mindenhol...
Úgyhogy a modell szépségűek kizárva.Inkább az átlagos külsejű, jószívű,hűséges nő az igazi.Nem sok ilyennel találkoztam még,legalábbis aki egyedülálló lenne.
9/17 anonim válasza:
Na amiket linkeltetek azok aztán úgyis néznek ki, mint aki házias és családcentrikus :D
10/17 anonim válasza:
8: róla tudom a legkevésbé elképzelni, ahogy szombat délben mosolyogva kavarja a pörköltet, az esti rendezvényen pedig kifinomult úrinő módjára reprezentál.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!