Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó párkapcsolatban élők! Mi a mozgatórugója szerintetek a jó, és hosszú, tartós kapcsolatnak?
"Kommunikáció, kölcsönösség, összhang, szeretet, kompromisszumkészség, jó szex. :)"
Akkor miért azok vannak 5-6 évig együtt akik között rendszeres a veszekedés, megbántás, gúnyolás, stb?
kommunikáció és türelem.
Továbbá a szeretet. Hihetetlen ,hogy mennyire nem tudok rá haragudni, akkor is ha rosszat tett.
"Akkor miért azok vannak 5-6 évig együtt akik között rendszeres a veszekedés, megbántás, gúnyolás, stb?"
A kérdező a JÓ és hosszú párkapcsolatokat kérdezte, nem a csak hosszúakat.
Egyébként nagyjából az, amit az első írt. Közhelyesen hangzik, de sok benne az igazság.
1.Kölcsönösség. Pl. nem hiszek abban, hogy "az egyik mindig jobban szeret a másiknál és ez így normális". Volt ilyen kapcsolatom, ahol én szerettem jobban és fordítva is volt, nem oké az úgy.
2. Problémák megbeszélése. Valódi beszélgetés legyen, indulatok, kritizálás, kioktató hangnem nélkül.
3. Nagyfokú tolerancia, egymás tisztelete
4. Feltétlen bizalom
5. Jó és rendszeres szex
6. Hogy a párom a legjobb barátom is legyen egyben
7. Ne korlátozzák egymást a felek, ne legyen parancsolgatás
Ezek szerintem a legfontosabbak.
mi ugyan már házasok vagyunk de szerintem a legfontosabbak
1. egymás iránti érzések szerelem, szeretet
2. tisztelet
3.kommunikáció - problémák megbeszélése
3. jó szex:)
nálunk ez mind megvan és remekül működik.
26/N
sexuális aberáciok azonossága
*lefordulok a székről:D:D:D:D:D
együttpisi, együttkaki, együttnekró...:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!