Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt nem értem, és ti? (lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt nem értem, és ti? (lent)

Figyelt kérdés

van 1 srác aki tökrebejön nekem és azt hittem h én is neki.. már 3 puszival köszönünk és panaszkodott hogy nem megyek oda hozzá. mondta h szeret és ölelgetett is..

Majd kiirta msn-re hogy szeretlek.. De ott NEM az én nevem állt. hanem egy idegen csaj neve..

Órán is néz engem és én is őt, és ma rámnézett és mosolygot és én is.. és jot szarakszunk amikor odajön hozzám.. panaszkodott h nem megyek hozzá oda csak ő hozzám és már reggelente énmegyek oda hozzá puszit adni mert nem képes megmozdulni.. és nehogy azt higgye hogy valami bajom van vele, tehát hogy nem esett szarul, nem szeretem satöbbi.. remélem értitek. Szerintetek csak haverkodik és ilyen kedves vagy tényleg van barátnője? Bár nem hinném h az örökké valoságig együtt lennének a nem tudom kivel.. ^^

Ötlet/tanács? és ne szoljatok lee mert még nem vagyok tapasztalt. köszi.

2009. szept. 9. 14:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ő csak a havercsajt látja benned.
2009. szept. 9. 14:41
 2/4 anonim ***** válasza:
hú, ez bonyolult. és érthetetlen. a legeccerűbb azlenne, ha megkérdeznéd h akar e tőled vmit.
2009. szept. 9. 14:41
 3/4 A kérdező kommentje:
lehet h a haversrácot látja :S de igazából még nem szerettem belé annyira h ne tudjam elfelejteni.. csak vicces ez az egész. jajj. minegy köszönöm az eddigi válaszokat. Még valaki?
2009. szept. 9. 14:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Sztem csak kamuból írta ki a másik csajt.Lehet taktikázik :)Kérdezd meg valami haverját h ismer-i ezt az xy csajt.De ne feltűnően csak olyan átlagosan.
2009. szept. 9. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!