Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társaságban hogyan lehet azt hazugság nélkül elmagyarázni, hogy nők nélkül képzelem el az életemet?
és ne nézzenek se melegnek, se betegnek, habár mindenképpen furcsa lesz az emberek legnagyobb részének.
Gyereket szeretnék, de ezt jogilag nem lehet, és talán a gyereknek sem tenne jót pszichológiailag, ha csak egy apja lenne. Viszont nőkkel semmilyen szinten nem akarok kapcsolatba kerülni, érzelmileg biztos nem.
és a szexel mi bajod?
Magadnak se csinálod soha? Nem izgulsz fel soha semmire?
Ha igen, akkor mire izgulsz fel? Nőkre vagy fiúkra?
Ezzel én is így vagyok mint te. Bár sokszor kerültem emiatt vitába, mert ugye az átlag ezt nem tudja megérteni, szóval mostanság az ilyen témát lezárom azzal hogy "nincs és kész" ha netán meg megkérdezi hogy "miért?" akkor azt mondom hogy "Semmi közöd hozzá, már ne is haragudj."
Anyámékat letudtam 1 vita alatt. 4 évvel ezelőtt. Azóta se hozták fel az unoka dolgot, szóval velük nincs gond.
Már rájöttem hogy nem kell magyarázkodni. tök felesleges. Úgyse fogják megérteni és elfogadni, szóval felesleges időpocsékolás ha magyarázod. El kell terelni a témát magadról azt kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!