Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegem van már! Hogy mondjam el neki, hogy ez nekem igy nem jó? Légyszi adjatok valami tanacsokat
A párommal együtt vagyunk 1éve és 8 honapja.
Mostmár besokaltam a viselkedéséböl.Ha csörög a telóm akkor egyböl rohan a telómért,hogy meg néze ki irt,ha beszélgetek a baratnőimmel kiváncsi,hogy miröl beszélünk.A dolgaimba bele üti az orrát,folyton féltékeny ok nélkül.Az ő fiu baratain kivül nem beszelhetek fiukal,mert kiakad,de a LEGROSSZABB ,hogy nélküle nem mehetek sehová! Ez nagyon kiakaszt.Egy jo ideje ez megy,hogy nélküle sehova,de ő mult héten is elment egy szulinapra nélkülem.Alarhogy könyörgöm neki nem enged el,apam meg anyam nem szolnak bele,majd epp ő fog,de ha felhozom neki egyböl mérges lesz,mintha ott csaltam volna meg ugy viselkedik,orditani kezd,azt mondja,hogy csak almomba mehetek nélküle.Holnap is oda kell mennem ahova ő megy ab arataival 30 pasi 0 lány ,halalra unom majd magam,pedig engem is hivnak a baratnőim,de nem mehetek.Már siró görcsöm van,ideg kapdos miatta.pf.Kezdem ez miatt utalni,pedig imadom amugy,szeretem,de na.Az utobbi idoben undok is vagyok vele,hogy hatha eszre veszi magat,de nem még ő mondja nekem,h tanuljak meg viselkedni.Probaltam már eről besz vele,de nem lehet.Szakitason kivüli tanacsokat szeretnek kapni.Hogy győzem meg ,h elengedjen holnap?Ha nem valtozik akkor szakitok,de nem szeretnek
Fiatal vagy ne tedd tönkre magad.
Akkor még most hagyd ott.
Hétvégén közölheted is vele.
Ne finomkodj vele.
Tuti megpróbálja visszanyalni magát,de ne engedd!!!!
Mi az, hogy nem mehetsz? -.- Még csak nem is az anyád, hogy megtiltson bármit is.
Ez így nem normális, hogy ha valaki szeret valakit akkor nem szabja meg, hogy mit csinlhat.
Menekülj!
Súlyos eset, és még csak 19....
Ne bírd tovább, ez nem párkapcsolat, valami rabszolgaságnak képzeli.
Ezen nem kicsit felhúztam magam..
Hogy jön ahhoz bárki is,hogy megtiltson valamit?Ilyen a világba nincs..
Te pedig miért hagyod ezt?
Élvezed,h nincs magánéleted?
Ez tényleg olyan,mintha börtönben élnél.
Én úgy vágnám ki az ilyen semmirevalót,mint macskát sz@rni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!