Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire érthetetlenek a pasik?
Ja mert a nők asszociatív logikája érthetőbb.
-Szép a ruhám?
-Igen drágám.
-Komolyan?
-Komolyan.
-De mond meg ha nem tetszik!
-De tetszik.
-Komolyan?
-Komolyan.
-De most tényleg mond meg ha nem...
-Nem!
-Tudtam hogy nem tetszik. :)))
Szerintem a pasik nagyon is érthetők, csak a női logika... ezt is túlkombináljátok. De nem baj, én így szeretem a lányokat! :)
20f
Maradjunk annyiban egyik fél sem értetlen. Inkább az a baj, nem beszélnek eleget. Ezt már inkább okként hoznám fel.
Egyébként jó lett volna, amiért ideírtad a kérdést, azt mond el. Hiszen valami kiváltotta? N
Dzsá gulbe rár kicsere áj ni musztasz emo áj ni manküt vantasz emo adde ni maruva bato! jaman! Ole dzsuro nanni he ole csilambo ábábi he ole buglo iningi lünlel dáji he! jaman! Vá pudd shukomo ikede vá jimla gulmo buglavi ele vá leli gulmo ni dede vá odda dzsárumo he! jaman!
22/F
MIÉRT KELL EGYFOLYTÁBAN MÁSOKBAN KERESNI A HIBÁKAT ?
NÉZZ MAGADBA MIELŐTT VÁDASKODNÁL !
PRÓBÁLJ MEG ÉRTHETŐEN FOGALMAZNI, HA AZT SZERETNÉD, HOGY A MÁSIK MEGÉRTSE, AMIT KÖZÖLNI SZERETNÉL.
(a könnyebb olvashatóság miatt írtam nagy betűkkel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!