Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bizak vagy ne? A párommal 5...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nettke kérdése:

Bizak vagy ne? A párommal 5 éve vagyunk eggyütt, idáig mindent elmondtunk egymásnak, de.

Figyelt kérdés
de most lebukott, mert aztmondta korrepetálásra jár német nyelvből, erre a volt nőjével találkozott 2-szer is, aztmondta nemtörtént semmi, csak beszélgettek, és tanultak,hidjek neki?
2013. febr. 20. 19:57
 1/10 anonim ***** válasza:
én nem hinnék neki, ez elég nagy sumákolás
2013. febr. 20. 19:58
 2/10 anonim ***** válasza:
Te nem akarsz magyarból korrepetálásra járni?
2013. febr. 20. 19:59
 3/10 anonim ***** válasza:
Én megkérdezném h akkor meg miért hazudott?
2013. febr. 20. 19:59
 4/10 A kérdező kommentje:
aztmondta azért nem mert szolni, mert tudta hogy balhézni fogok, de lebukott, mert elolvastam az emaileket, semmi olyan nem volt az emilbe hogy hiányzol, vagy jo volt veled vagy ilyesmi, de tény hogy 3 story született mire kibökte az igazat
2013. febr. 20. 20:01
 5/10 anonim ***** válasza:
Kérd meg, hogy veled meg tanuljon nyelvtan, mer ez még neked is sok.
2013. febr. 20. 20:03
 6/10 A kérdező kommentje:
a nőnek van egy 3 éves lánya ráadásul, a párja meg kintvan hollandiába állitólag!
2013. febr. 20. 20:03
 7/10 A kérdező kommentje:
most készülünk kiköltözni németországba de teljesen elbizonytalanodtam hogy menjek vele ki vagy ne
2013. febr. 20. 20:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Én meggondolnám a helyedbe, hogy lehet e egyáltalán bízni benne ezek után! Beszéld meg vele a dolgokat.
2013. febr. 20. 20:13
 9/10 A kérdező kommentje:
nem akar erről beszélni, mert aztmondta nem tett semmit
2013. febr. 20. 20:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem menjetek együtt nyelvtanórára.
2013. febr. 20. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!