Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Olyan lehetséges hogy évekig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan lehetséges hogy évekig nem beszélünk valakivel, majd kiderül hogy mindig is tetszettünk egymásnak?

Figyelt kérdés
Egy általánosba jártunk. Sokszor éreztem 8.-ban, hogy lehet többet érez irántam, de nem igazán vettem őt komolyan, de nekem bejött egyébként. És most 5 évvel később találkoztunk, és nagyon úgy tűnik hogy tetszem neki. Volt az első új találkozásunk, majd most elhívott egy másodikra is. Vajon tényleg érdeklem ennyi év után is?
2013. febr. 7. 20:12
 1/4 panini ***** válasza:
ja.
2013. febr. 7. 20:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem igen.
2013. febr. 7. 20:16
 3/4 anonim ***** válasza:
simán lehet! :)
2013. febr. 7. 20:22
 4/4 anonim ***** válasza:

ha nem érdekelnéd, nem hívna el.

szóval sok sikert! :)

2013. febr. 7. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!