Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítani lehet büntetés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítani lehet büntetés gyanánt? Az ex ezt akarja nekem beadni.

Figyelt kérdés

szerintem mindenki csak akkor szakít a másikkal, ha a másik nem kell már neki.

aminek persze lehetnek ilyen-olyan indokai.

viszont az ex azt akarja nekem beadni, h az indokok miatt szakít. szóval azt akarja, hogy nekem legyen egy életre bűntudatom mert Ő elhagy.

pl nálunk az a baj, h szerencsétlen vagyok a munkahelyeket illetően (vagy alkalmi munkáim vannak, vagy csődbe megy a cég, ami foglalkoztat, meg egy rakás ilyen ér utol engem mindig)szóval szerinte nem lehet rám alapozni.

de azt akarja nekem beadni, hogy egy szerencsétlen senki vagyok, meg nézzek magamba, meg miattam nem haladunk sehova, stb.

én meg úgy vagyok vele, ha valaki szeret, szerencsétlenül is mellettem van, mert ha én szeretek valakit, én speciel segítek neki talpraállni.

szóval nem értem, hogy miért akarja azt, hogy én egy rossz embernek tartsam magam, aki nem méltó hozzá. miért nem vállalja fel, hogy neki pénzes csaj kell és ennyi?

2013. febr. 20. 13:24
 1/8 ASOT ***** válasza:
100%

Ha buta vagy magadra is veszed.

De ha van eszed akkor épp lesz@rod.

És nem kell vele abszolút beszélned.

minek beszélsz még vele?? csak idegesít. fejezd be vele ezt a hülyeséget.

2013. febr. 20. 13:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy hülyén hangzik, de vannak olyan emberek akik romlást hoznak a másikra és akarva-akaratlanul is lehúzzák. Lehet, hogy szerencsésebb lennél nélküle.
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért,mert könnyebb a másikat hibáztatni,mint őszintén kimondani,hogy nem szeretlek,nem kellesz,pont.A pasik többsége túl sunyi a nyílt,egyenes beszédhez ilyen téren.Pedig semeddig nem tartana annyit mondani,hogy nézd,én nem szeretlek annyira,hogy bármilyen helyzetben kitartsak melletted,akkor inkább a szabadság.
 4/8 anonim ***** válasza:

Szep es jo, de azert a masik nezöpontjat is szivesen meghalgatnam.

Lehet hogy igy is ugy is szakitani akart, csak most radharitotta a felelösseget, vidd el te a balhet, neki igy tiszta marad a lelkiismerete.

2013. febr. 20. 13:46
 5/8 anonim ***** válasza:

Barátod egy marha, aki csak indokot keres a szakításra. A szegénység, életgondok nem bűn. Általában a szakítások okai a megcsalás vagy a szerelem elmúlása.

Szakíts vele, de ne legyen ettől lelkiismeret furdalásod. Én is szegény vagyok, a barátnőm mégsem hagy el engem, mert szeret. Én sem hagynám el őt, ha az ő életében jönnének a gondok.

Mégis mit gondol a barátod? Az életben mindenkinek vannak gondjai.

2013. febr. 20. 13:48
 6/8 anonim ***** válasza:

Kedves Trib:

Attól nem lesz valakinek tiszta a lelkiismerete, hogy a lelkiismeretét tisztítani próbálja azzal, hogy a párjára hárítja.

2013. febr. 20. 13:50
 7/8 anonim ***** válasza:
76%
Nem kell vele foglalkozni. Ne is beszélj vele. Ezt már megtapasztaltam, amikor a párom volt szarba és csak adósságot csinált, ja én tartsak ki, meg jó volt, hogy a szüleim kifizették helyette. Mikor nekem megszűnt a munkahelyem, na az már baj lett. Ez vezetett a szakításhoz. Ha jót akarsz ne beszélj vele és ne foglalkozzál. N
2013. febr. 20. 14:05
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem hagy elmenni, indokot keres szakításra, és így nem szeret annyira hogy melletted legyen, majd találsz mást aki megbecsül és melletted lesz...

És ezeket semmikép se vedd magadra hogy miattad, főképpen ilyen indokkal.

2013. febr. 20. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!