Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom szakítani akar velem, de abba belepusztulnék. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mostanában furcsán viselkedik a párom,kit nagyon szeretek. Nagyrészt az én hibámból igaz (feszült vagyok mellette,kevésnek érzem magam)neki beindult az élete,munka,környéken e miatt ismert is,én meg egy egyszerű paraszt lány vagyok,de büszke is egyben!! És tudom ha ő szakítana velem abba belepusztulnék. Büszkeségem azt diktálja hogy engem ne sajnáljon senki, kilépek én a fenébe!! és mikor majd én is egyenrangúnak érzem majd magamat és ő még egyedül van még talán összetalálkozhatunk egyszer. De én ezt nem bírom. Kinek hasonló érzése van. Mit gondol erről,illetve mit tenne ha ebben a helyzetben lenne.2013. febr. 17. 17:21
1/7 ASOT válasza:
De konkrétan megmondta, hogy vége a kapcsolatotoknak?
2/7 anonim válasza:
Nem biztos, hogy szakítani akar, más oka is lehet a furcsa viselkedésének. De ha mégis, akkor is mi van, inkább lennél egy rossz kapcsolatban?
3/7 A kérdező kommentje:
ŐŐŐ izé, egy héten egyszer találkozunk.ritkán hív fel. nem érdeklődik irántam. sokat hülyéskedik,mikor komoly a téma. mindig irányítani akar. mostanában csak a szex megy.
2013. febr. 17. 17:27
4/7 anonim válasza:
Nem szabad hagyni hogy egy férfitól függjön egy nő (élete)!!
Lehet hogy sok a munkája, szerintem üljetek le és beszéljétek meg kettesben, hogy most mi van veletek, mert te is csak találgatózol, nem tudsz semmi biztosat csak hogy furcsán viselkedik!
5/7 anonim válasza:
Ebben az esetben a helyedben én szakítanék vele.
6/7 anonim válasza:
"mindig irányítani akar. mostanában csak a szex megy." Gratulálok hozzá, és ebbe pusztulnál bele, ha nem irányítana valaki, és dugna mindig? Hááát, érdekes.
7/7 anonim válasza:
Attól még, hogy töröltetted, a helyzet nem változik. Tényleg paraszt vagy..így beszélni..
Egyébként igaza volt az egyik hozzászólónak, akinek írtad azt a kedveset. Irányítani és dugni akar, ha ez kell neked hajrá. Ha nem, akkor lépj le. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!