Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiket válasszam?

Figyelt kérdés

Egy eve vagyok együtt barátnőmmel, es Emellett sportolok is, amire nagyon kevés idom van. Nyáron versenyekre szeretnek jarni amikre gyakorolni kene. Orulok, hogyha heti 3 órám van ra, mert amikor este erek haza a suliból akkor mar nem tudok gyakorolni. Hétköznap meg 3 nap van amikor lenne ra idom, de ebből két nap megint foglalt mert megyek hozza vagy o jon hozzam. A maradék egy nap meg barátaimnak nem jo.

Hétvégéket szeretnem vele megbeszélni, hogy azok mindig szabadok legyenek es akkor is tudjak bicozni. De akkor amikor a bico miatt nem találkozunk akkor mindig megsértődik es azt mondja, hogy csak a bico az életem.

bocs a helyesírásért meg a fogalmazasert, de telefonról írok es probaltam a leheto legrovidebbre írni es meg reggel is van hozza.

elore koszonom a válaszokat!

2013. febr. 20. 07:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem fog örülni az tuti, egyébként szereted a csajszit? Csak mert ha igen akkor meg lehetne oldani hogy mind a kettő beleférjen az időbe.
2013. febr. 20. 08:03
 2/9 anonim ***** válasza:

Rendkívül hülye kérdés, de mi lenne ha együtt bicóznátok ? Persze lehet trükköket tanulsz a bicóval vagy versenyszerűen tekered, így neked ez rendkívül vicces lehet most.

A következő van. Akkor is sportoltál, bicóztál amikor megismerted. A lányok most nagyon nem fognak szeretni, de azért jelzem, ez egy általános probléma. Mert amikor meghódítottad a kicsi szívét, bizony imponált neki , hogy te sportolsz, bicozol. -Bármi is az. Sőt a sport hatására kialakult tested is tetszett neki. Mindez pedig nincs ingyen, mert időt, egy bizonyos szeletet követel az életedből.

Ha nem bicoznál nem lennél boldog, ha punyadt lenne a tested akkor nem tetszenél neki annyira és boldogtalanul sem. Mondjuk csak nem akarsz reggeltől estig bicozni két napig ?

A másik oldalról, nyilván neki is megvan a saját élete és problémái, ő pedig nyilván veled szeretne lenni hétvégén.

Ha nem tudjátok ezt megbeszélni, valószínűleg a kapcsolatotok fogja bánni. Az nem megbeszélés, ha látszólag bele megy, hogy hétvégén nem vagy vele, de ő közben szenved.

Akkor jártok jól, ha sikerül úgy megbeszélni, kompromisszumot találni, hogy mindketten jól érezzétek magatokat és egymást.

2013. febr. 20. 08:11
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen, pont ez a helyzet! Nagyon szeretjük egymast,o is táncol eleg sokat csak o pont azokon a napokon amikor ugysem tudnank találkozni iskola miatt. Azt szeretném, ha o is ugy elfogadna az én sportomat ugyan olyan Fontosnak mint az ovet.
2013. febr. 20. 08:52
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha jol ertelmeztem itt nem csak a bico figyel be, hanem a haverok. Akik ezek szerint fontosabbak mint a baratnöd.

Amikor este ersz haza akkor nem tudtok talalkozni vagy mar nincsen kedved?

Tenyleg nincsen 1 orad amikor csak lemennel egyet tekerni? Legyen az kora reggel vagy egyböl suli utan, es azutan talalkoznatok?

Es hetvegen hany orat tekersz, hogy egesz hetveged ramegy?

(csak a heti 3 orabol kiindulva nem tudom, hogy most neked mennyi idö kell minderre)

Szülöknel laksz vagy sajat lakas?

2013. febr. 20. 10:50
 5/9 anonim ***** válasza:

Szexeljetek!

Erőnléti edzésnek jó... :)

2013. febr. 20. 11:29
 6/9 A kérdező kommentje:
Igen, barátok is benne vannak, de arrol nincs szo hogy fontosabbak Nála... De a barataim most az utóbbi időben teljesen ki lettek szorítva az életemből. Iskola utáni biciklizés azert nem jo, mert én Kecskeméten tanulok es Kecskeméttől 40 km re lakok családommal. Barátnőm 20km re innen ezért is nehézkes azt megoldani, hogy együtt bicicozzunk. én 15 vagyok, barátnőm 14.
2013. febr. 20. 19:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Akkor a szexet visszavonom! :D
2013. febr. 20. 19:58
 8/9 xdkoma válasza:

velem is ugyan ez a helyzet én is 15 F vagyok és a barátnőm már nem nagyon bírja hogy én állandóan a dirtemmel vagyok

most valentinkor is egy új teleszkópot vettem minthogy neki vettem volna valamit a bicómmal alszok meg ilyenek de én azt csinálnám meg én azt is csinálom hogy szerettesd meg vele ezt a sportot ha meg nem érti meg hogy neked ez az életed akkor hagyd ott

2013. febr. 21. 13:33
 9/9 A kérdező kommentje:
Utolso nagyon beteg lehetsz ha a bicoddal alszol. Es nem fogom otthagyni ezért. Akkor inkabb kibirom h heti 2napot bicozok... Egyébként o is szereti a BMX et mint sportot es ha nincs a BMX akkor most nem ismernenk egymast... Vagy meg a két nap is eleg lenne ha pl péntek és szombat lenne az.
2013. febr. 21. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!