Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy hete szakítottam a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy hete szakítottam a barátommal, de nem keres. Miért?

Figyelt kérdés
Ha próbálkozna talán adnék nekünk még egy esélyt. Nem jelentettem neki semmit?
2009. szept. 8. 17:29
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
92%
Talán, mert szakítottatok? Ezek szerint ő komolyan gondolta és le is zárta a dolgot.
2009. szept. 8. 17:33
 2/25 anonim ***** válasza:
91%
xD. Miért keresne ha szakítottatok?
2009. szept. 8. 17:37
 3/25 anonim ***** válasza:
89%

degyökérvagyte:D

szted mért nem keres? mégis minek keressen ha otthagytad? azt gondoltad h eljátszod itt a "namostmegmutatom kivagyok "nőt, szakítasz vele, mert azthiszed h úgyis visszafogja magát könyörögni? hát nagyon tévedtél:D

akiben van némi büszkeség, az fiú létére nem kezdi el magát visszakönyörögni. úgyláccik a te pasidban volt. hát így jártál..:D

2009. szept. 8. 17:40
 4/25 anonim ***** válasza:
94%

Nem vagy semmi:

1. szakítottál: mé keressen?

2. mé szakítottál akkor?

3. Ahogy kiveszem abból amit írtál te szakítottál... akkor sztem ez a nem jelentettem neki semmit fordítva van inkább.

2009. szept. 8. 17:57
 5/25 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, nagyon örülök hogy ilyen őszinték voltatok velem...:):(
2009. szept. 8. 18:02
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Valószínűleg azért nem keres, mert komolyan vette a szakítást és komolyan úgy érzi, hogy nektek, mint párnak már nincsen közös jövőtök. Nem biztos, hogy máris túllépett rajtad, ahhoz azért több idő kell, ha fontosak voltatok egymásnak. De ha ez komoly szakítás volt, akkor nem keres már, hisz már nem vagy a barátnője. Tovább kell lépnetek.
2009. szept. 8. 18:10
 7/25 A kérdező kommentje:
köszönöm...:)
2009. szept. 8. 20:21
 8/25 A kérdező kommentje:
de nem próbálkozik hogy kezdjük újra, talán úgy érzi ennek itt vége van és nincs közös jövőnk tovább!? ti mit gondoltok?
2009. szept. 12. 11:13
 9/25 anonim ***** válasza:
92%

eltaláltad aranyom, neketek itt vége, nincs tovább. minek szakítottál, ha most mégis ezt akarod? könyörögjél te neki.

pff...

2009. szept. 12. 11:20
 10/25 anonim ***** válasza:
94%
Milyen okok miatt szakítottál vele, mit mondtál neki? Ha nem gondoltad komolyan a dolgot és valójában nem szeretnéd hogy vége legyen akkor miért szakítottál? Csak azért hogy leteszteld visszakönyörgi-e magát hozzád? Hát nagyon úgy tűnik hogy nem, úgyhogy ez nagy butaság volt...
2009. szept. 12. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!