Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Mit értetek az alatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit értetek az alatt hogy ha egy srác helyes, aranyos? Illetve miért van az, hogy valakire ezt mondjátok, mégis hidegen hagy titeket?

Figyelt kérdés
2013. febr. 19. 19:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Dehogynem. Ha odalép hozzád, megszólít, végigsimítja a derekadat, folyamatos szemkontaktust tart veled, esetleg hozzád szól, akkor már nedves vagy.

Tapasztalat, mert mindig ezt játszom és mindig bejön.

2013. febr. 19. 20:01
 12/15 anonim ***** válasza:
Igen, hozzám is szoktak odajönni különösen szórakozóhelyeken ilyen alakok, de azon kívül, hogy kellemetlenkednek és idegesítenek, nem mozgatnak meg bennem semmit. Meg engem egy vadidegen faszi ne taperoljon a legelső etappban. Szeretem megválogatni, kivel állok le.
2013. febr. 19. 20:05
 13/15 A kérdező kommentje:

Erre is válaszoljatok!

Mitől lessz valaki aranyos/nem aranyos, helyes/nem helyes?

2013. febr. 19. 20:28
 14/15 anonim válasza:
én személy szerinte akkor tartok egy fiút aranyosnak, ha kedves dolgokat mond nekem, felajánlja a segítségét valamiben, vagy megdicsér. ilyesmik:)
2013. febr. 19. 22:44
 15/15 anonim ***** válasza:

Ezek szerint én egy elcseszett lélek vagyok, ugyanis nálam az aranyos azt jelenti, hogy járnék vele :)

15l

2013. máj. 14. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!