Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van itt valaki aki szívesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt valaki aki szívesen jönne össze egy 16 éves animés lánnyal? (Jelen esetben velem)

Figyelt kérdés

2013. febr. 19. 16:32
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
de mi az h egy lány animés? azt tudom h mi az anima, japán rajzfilm, de egy lány mitől lesz animés? o.O
2013. febr. 21. 21:10
 22/30 anonim ***** válasza:
Szerintem úgy érti hogy egy anime fan lánnyal:D
2013. febr. 21. 21:17
 23/30 anonim ***** válasza:

Lehetséges ;)

Szerintem egyáltalán nem kell szégyenkeznünk, szerintem külömbek az amerikai sorozatoknál.

Én például kifejezetten romantikus, drámás műfajkedvelő vagyok, persze shoujo és Josei művek kiméljenek.

Alapművekkel kezdtem, Naruto, FMP... de mostanra már sokkal komolyabbakat/viccesebbeket ismertem meg.

Bp, 17 éves ,,otaku,,

2013. febr. 21. 21:21
 24/30 anonim ***** válasza:
Küldesz képet magadról?
2013. febr. 21. 21:22
 25/30 anonim válasza:
100%

Na attól még nem lesz senki otaku, hogy sok animét nézett. A magyarországi animefanok semmik a japánokhoz képest. Érdemes lenne kicsit utána nézni a dolgoknak. Egy igazi otakunak EGYETLEN EGY anime sorozatról több fancucca van valószínűleg mint nektek összesen. Azt sem hiszem, hogy ti "nagy otakuk" cosplayban járkálnátok az utcákon. Ez kv olyan butaság, hogy játszottam 240 focimeccsen akkor én profi focista vagyok.

Meg eléggé szeretet hiányos életetek lehet, ha ennyi alapján összejöttök valakivel, hogy 16 éves lány és animét néz. Persze a kérdező is ilyen lehet, ha párt keres és ezt a 2 mondatot adta meg magáról. Ezek szerint aki animét néz bárkivel összejönnétek

Könyörgöm abból nem lesz szerelem, hogy "Fúúú mindketten animét nézünk, de király!" Akkor mi van ha nincs több közös téma és a másikat egyenes rühelled, mert mondjuk olyan a személyisége, vagy a külseje nem tetszik?

2013. febr. 21. 21:57
 26/30 anonim ***** válasza:

Előzőnél ott a pont :) Persze jó dolog,ha már alapból van közös téma,bár édes kevés. nekem két barátnőm volt eddig,(Nagyon nehezen esek ÚÚÚGY szerelembe,hiszen nálam a lelki passzolás legfontosabb)mindkettő animés volt..egyik megcsalt,másiknál meg közbeszólt a sors..erről ennyit XD bár jó magam is animés vagyok,nem otaku szinten,de szeretem őket. (különösen a dráma-elgondolkodtató tipusukat.)

19F

2013. febr. 21. 22:11
 27/30 anonim ***** válasza:

#25 - Igazad van, de szerintem kissé túllihegitek a dolgot! Ő feltett egy kérdést, majd mindenki elveszett a részletekben, holott, mint azt te is megjegyezted, huszadrangú, hogy animés, a lényeg, hogy szeretne ismerkedni, és itt tenné.

Ui.: Btw., részemről is ment egy üzenet, hátha...

18F

2013. febr. 21. 22:13
 28/30 anonim ***** válasza:

Az animék (többsége) tele vannak kemény indulatok eltúlzott ábrázolásaival. Nem biztos, hogy ez jó irányba tereli a személyiségedet (általában eleve borderline-osok néznek animét, az extrémitás benne a BL-t táplálja).

Egy potenciálisan reakciós természet pedig nem túl vonzó, mégha alapvetően álomgyönyörű is vagy - én pl. óvatos lennék, de nem zárok ki semmit. Ez is egy vélemény a felmérésedben.

2013. febr. 21. 22:54
 29/30 anonim ***** válasza:
Szolnok megyei vagy? Mert akkor minden további nélkül.
2013. febr. 21. 23:11
 30/30 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a japánoknak a közelébe sem érek otaku szinten, de mentem már be a suliba full cosplayben. Rohadtul nem érdekelt, hogy néztek meg röhögtek a hátam mögött, egyszerűen olyan kedvem volt, és jól éreztem magam benne. Mondanom sem kell, rögtön kiderült, hogy kik az animés csajok a suliban. Az animés paróka viselés is gyakori.
2013. febr. 21. 23:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!