Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lánynak nehezebb párt találni, mert a fiúk inkább kamusak és szexre mennek, meg jobban félik a függetlenségüket?
Úgy gondolom egy nőnek nehezebb párt találni, mert a férfi megy a nőhöz ezért egy férfi megválasztja kihez megy oda egy nő meg ki van téve annak a férfinek, aki oda megy hozzá.
És általában azok a férfiak mennek oda a nőkhöz akik szexet akarnak, a normálisabb komolyabb kapcsolatra vágyó fiúk nem mernek kezdeményezni vagy már foglaltak.
Semmi ilyen hogy házasság gyerek és társai, hanem egyszerű komoly párkapcsolat, a pasik féltik a függetlenségüket, mikor már megvan a kapcsolat már unalmas és megy tovább, keresi a következőt stb
Szóval lehet fiút találni a nőknek könnyebb, de komoly kapcsolatra sokkal nehezebb
Mindenki azt mondja, hogy szép, csinos lány vagyok, kedves, jófej, okos, meg mindenféle pozitív tulajdonság együtt, még azzal sincs gondom, hogy szóba elegyedjek a fiúkkal, kifejezetten az intelligensebb emberek társaságát keresem, tehát az sincs, hogy diszkókban, vagy ilyen "tipikus" partihelyeken ismerkednék, ahol sok a "hülye, aki csak azt akarja", és még így is hónapok óta kínlódok azzal, hogy végre megismerek egy fiút/férfit, aki felkelti az érdeklődésem, én is tetszek neki, értelmes, jól kijövünk, de szexnél többet egy se akar, mert most inkább független maradna, mert az jó.
Én direkt nem keresek egyéjszakást, mindenkihez komolyan állok, szóval olyan kisugárzásom se lehet, hogy én erre vevő vagyok, mégis állandóan benézem.
Ezzel szemben az összes férfi ismerősöm akkor találja ki, hogy komoly kapcsolatot amikor jólesik neki, hisz többnyire rajtuk múlik, a lányok ritkán szórakoznak csak, ha náluk kialakul valami kapcsolatféleség, azt borítékolni lehet, hogy oké lesz a lány részéről, nem csak "szexelni akar egyet, aztán továbbállni, hisz még fiatal, és élni akar egy kicsit". Ez nőkre nem nagyon jellemző.
Szóval ha lányként valaki csak szexet akar, biztos könnyű dolga van. De komoly kapcsolatra találni valakit ne mondja nekem senki, hogy annyira könnyű, mert nem az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!