Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy lánynak nehezebb párt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lánynak nehezebb párt találni, mert a fiúk inkább kamusak és szexre mennek, meg jobban félik a függetlenségüket?

Figyelt kérdés

Úgy gondolom egy nőnek nehezebb párt találni, mert a férfi megy a nőhöz ezért egy férfi megválasztja kihez megy oda egy nő meg ki van téve annak a férfinek, aki oda megy hozzá.

És általában azok a férfiak mennek oda a nőkhöz akik szexet akarnak, a normálisabb komolyabb kapcsolatra vágyó fiúk nem mernek kezdeményezni vagy már foglaltak.

2013. febr. 19. 16:07
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Semmi ilyen hogy házasság gyerek és társai, hanem egyszerű komoly párkapcsolat, a pasik féltik a függetlenségüket, mikor már megvan a kapcsolat már unalmas és megy tovább, keresi a következőt stb

Szóval lehet fiút találni a nőknek könnyebb, de komoly kapcsolatra sokkal nehezebb

2013. febr. 19. 16:44
 12/22 anonim ***** válasza:

Mindenki azt mondja, hogy szép, csinos lány vagyok, kedves, jófej, okos, meg mindenféle pozitív tulajdonság együtt, még azzal sincs gondom, hogy szóba elegyedjek a fiúkkal, kifejezetten az intelligensebb emberek társaságát keresem, tehát az sincs, hogy diszkókban, vagy ilyen "tipikus" partihelyeken ismerkednék, ahol sok a "hülye, aki csak azt akarja", és még így is hónapok óta kínlódok azzal, hogy végre megismerek egy fiút/férfit, aki felkelti az érdeklődésem, én is tetszek neki, értelmes, jól kijövünk, de szexnél többet egy se akar, mert most inkább független maradna, mert az jó.

Én direkt nem keresek egyéjszakást, mindenkihez komolyan állok, szóval olyan kisugárzásom se lehet, hogy én erre vevő vagyok, mégis állandóan benézem.

Ezzel szemben az összes férfi ismerősöm akkor találja ki, hogy komoly kapcsolatot amikor jólesik neki, hisz többnyire rajtuk múlik, a lányok ritkán szórakoznak csak, ha náluk kialakul valami kapcsolatféleség, azt borítékolni lehet, hogy oké lesz a lány részéről, nem csak "szexelni akar egyet, aztán továbbállni, hisz még fiatal, és élni akar egy kicsit". Ez nőkre nem nagyon jellemző.

Szóval ha lányként valaki csak szexet akar, biztos könnyű dolga van. De komoly kapcsolatra találni valakit ne mondja nekem senki, hogy annyira könnyű, mert nem az...

2013. febr. 19. 16:46
 13/22 anonim ***** válasza:
Nem kérdező, ez egy maszlag, hogy mi nem vagyunk képesek komoly kapcsolatra. szerintem a minőségi követelményeknek nem felel meg sok másik férfi, akik esélyt sem kapnak. Aki meg jó lenne, annak komoly kapcsolat nem kell.
2013. febr. 19. 16:48
 14/22 NagyD1990 ***** válasza:
Egy nőnek sokkal könnyebb. (bár ez személytől függ) Leül, aztán küldözgeti a jeleket mint Starbucks kávézó az ingyen wifit, majd a srácok odamennek hozzá, ő meg válogathat kedvére. Persze olyan szituáció is van, mikor tök mindegy, milyen nemű az illető, mert mindkettőnek nehéz, de szerintem egy csajnak egyszerűbb, mert valahol az emberek egy része még mindig elvárja, hogy a srác menjen oda. Amúgy nem ezért független sok férfi. Nem félünk ettől, csupán a normálisak vagy foglaltak, vagy nem találjuk őket, esetleg nem akarunk plázap***csákkal összejönni, vagy olyannal, aki iránt nem érzünk vonzalmat. Én személy szerint a milliárd "lehetek terhes?" meg hasonló kérdések láttán szívesebben vagyok egyedül.
2013. febr. 19. 17:00
 15/22 A kérdező kommentje:
14-es Épp ezt mondom éppen ezért nehezebb, mert a férfi választ, férfi megy oda és ő dönt Egy nő lehet ott ül a kávézóba meg bulin meg mit tudom én ott, oda megy hozzá, akár 100 férfi is az a 100 tuti bunkó, vagy csak szex, vagy átverős a normális komoly kapcsolatra vágyó fiúk nem fognak oda menni a nőhöz.
2013. febr. 19. 17:20
 16/22 NagyD1990 ***** válasza:
Miért? A normális srácok szerinted hogy ismerkednek? Megvárják, amíg egy csaj odamegy hozzájuk? Kapcsolat csak úgy lesz, ha valaki lépni fog az ügy érdekében. Amúgy meg bárki kezdeményezhet. Én pl. normálisnak vallom magam, de nem hiszem, hogy bármiféle cselekedet nélkül összetudnék jönni egy lánnyal.
2013. febr. 19. 17:38
 17/22 A kérdező kommentje:
16-nak a normális fiúk, akik komoly kapcsolatot akarnak, nem mernek odamenni, általában vagy interneten próbálkoznak vagy kialakult szépen baráti társaságból vagy osztály társ volt stb, tehát általában foglaltak vagy egyedül maradnak inkább, de nem mernek kezdeményezni nagy részük
2013. febr. 19. 17:46
 18/22 NagyD1990 ***** válasza:
Hát nem tudom. Nekem van pár normális haverom és mindegyik személyesen kezdeményezett. Valamelyiknek összejött, valamelyiknek meg nem. De ha itt felteszed a kérdést, hogy keresel valakit, akkor özönleni fognak a privát üzenetek.
2013. febr. 19. 17:58
 19/22 anonim ***** válasza:
Akkorra ökörséget fejtegetsz kérdező mint a ház és ezt nőként mondom. Senki sem egyforma, van ilyen pasi is meg olyan is. Ha közeledik feléd egy férfi, benne van a pakliban, hogy nem komolyak a szándékai, de a fordítottjára is ugyanannyi esély van. Ha csak szexet akar és neked mások az elvárásaid, lepattintod és kész, túllépsz rajta.
2013. febr. 19. 18:09
 20/22 anonim ***** válasza:
Én normális vagyok és mindig is hosszú kapcsolatot szerettem volna kialakítani. Sajnos ez nem adatott meg eddig az éltemben. Értelemszerűen vadidegen lányokhoz nem megyek oda, nem azért mert nem mernék, hanem azért mert vadidegenek és semmit se tudok róluk. Volt egy időszakom mikor leszólítgattam párat, de mikor a 10. mondta hogy foglalt akkor elegem lett belőle. Inkább maradok egyedül és foglalkozom olyan dogokkal amik csak és kizárólag tőlem függnek.
2013. febr. 19. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!