Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, h ha névtelenül beszélek egy bizonyos lánnyal akkor tök kedves és próbál ő is közeledni, de amint tudja, h ki vagyok azonnal ellenszenves és töröl facen?
Figyelt kérdés
2013. febr. 18. 23:17
2/10 anonim válasza:
velem meg az van hogy névtelenül bárkivel jól elbeszélgetek, de felvállalva magam már nem annyira :D
3/10 anonim válasza:
én meg névtelenül olyan kényszeredettnek érzem a jópofizást
ismerőssel meg olyan jó
5/10 A kérdező kommentje:
De nagyon tetszik nekem ez a lány.
Mióta"megismertem"azóta más lány nem is érdekel.
Párszor már láttam és azóta csak ő jár a fejemben.
Most,h törölt facen a szívem megszakad.
De nem tudom,h miért van az,h amíg névtelenül írtam neki akkor tök rendes meg minden,de amint tudja,h kivagyok akkor valamiért nagyon ellenszenves és rövid válaszokkal leráz mindig. :(
2013. febr. 18. 23:37
6/10 anonim válasza:
Az nem jutott még eszedbe, hogy esetleg nem tetszel neki? :D
7/10 A kérdező kommentje:
Persze,h eszembe jutott,de akkor miért nem mondja meg?
Nem mond semmit csak 1xűen kerül és mindig lekoptat.
Mondtam neki,h mondja meg mi a gond velem,de nem válaszol semmit.
2013. febr. 19. 00:07
8/10 anonim válasza:
Nem akar megbántani, sok lány nem érti meg hogy az ilyen viselkedés csak még rosszabb mint az egyenes elutasítás.
9/10 anonim válasza:
Attól még, hogy szép, buta. Persze genetikailag erre buksz, de ha ilyen felszínes, menőknek megfelelni akaró lányka az illető, akkor ne szenvedj miatta. Mindíg össze lehet akadni ilyennel a környezetedben, nézegetni lehet messziről, de hozzászólni értelmetlen.
10/10 anonim válasza:
Ember. Egyértelmű, hogy nem tetszel neki, és nem akar veled erről témázni. Hagyd békén a francba és felejtsd el. Ezen mit nem lehet érteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!