Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki póruljárt egy bizonyos fajta csajjal, akkor miért kezd újra ugyanolyannal?
Van egy jó pasi haverom, igazából fogadott öcsém mert kb. együtt nőttünk fel, mindent a világon tudunk egymásról és csajos-pasis kérdésekben segítünk egymásnak.
Illetve segítenénk, mert ő nem mindig fogadja meg a kikért tanácsot.
Két éve összejött egy csajjal, aranyosnak tűnt meg minden, de én felfigyeltem néhány dologra. Pl. hogy ha valaki valami jót csinál azt leszólja, csak az lehet jó, amit ő mond/tesz, a többieké sz@r.
Szóval így enyhén lekezelte az embereket, meg folyton keresett más csajokat akiket leutánzott, aztán rájuk fogta és kicsúfolta őket.
Mondtam is a havernak hogy hát figyelj, lesznek itt még gondok, elég rosszindulatú a nő. de persze le lettem ugatva.
Jó hát nem szóltam bele, jött is később a felismerés, hogy a csaj elkényeztetett apuci kedvence, pénzimádó és zsarolós, terrorizálós.
Nagy nehezen kilépett csávókám a kapcsolatból, hetekig bújkált a kisasszony verőemberei elől mert őt nem lehet csak úgy otthagyni.
Aztán pár hónap nyugi volt, most megint talált egy hajszálra ugyanolyat. Annyira hogy megrökönyödtem, szinte egy az egyben ugyanaazok a kiírások mint az előzőnél, ugyanaz a vezetéknév, az a kormos arc...
na mondom öcsi, nem emlékszel mi volt?
erre beszólt hogy én nem tudok semmit.
most mit lehet az ilyennel kezdeni, tanul előbb-utóbb a hibájából, vagy abszolút reménytelen?
v szimplán ostoba.
egyébként alapszabály: a barátod / barátnőd és a csaj / pasi szakítása óta 3 hónap és 1 napnak el kell múlnia mielőtt kritizálhatnád különben az ég óvjon téged :D
ez durva, mindig érdekelt a pszichológia
Lehet amúgy mazochizmus is? Sokszor az előzőnél úgy kicsinálta a csaj a játszmáival, hogy hozzám jött panaszkodni hogy mit ront el, segítsek neki.
De igazából nem rontott el semmit, mert ilyen tipikus mindenbe belekötős volt a nő.
Ami a durva hogy nekem valami szent tündérként írta le azt az elvetemült, rosszabb fajta roma csajt, köze nem volt az igazsághoz amilyennek látta.
elég diplomatikus vagyok, nem kritizálok csak finoman rávilágítok a megnyilvánulásaira, de ő rögtön nekem ugrik.
Mondjuk épp jól összevesztünk, nem ezen de a lényeg hogy nem fogok vele beszélni egy darabig.
csak azért aggaszt, mi lesz ezzel a szerencsétlennel addig.
Nem valami határozott jellem, tegyem hozzá.
akkor szedd fel te XD ha már ennyire érdekel aztán csókolom.
egyébként alapok alapja: kisebbséggel NEM kezdünk!
kedves Mókusgyilkos, annyira érdekel mint a másik, vérszerinti tesóm, vagyis kb. a Nagy Nővér felelősségérzete van az ő kis öcsikéje iránt, akit látott még anno ujjat szopni.
ne keverj ide légyszíves olyat, ami nincs!
téged lehet hogy nem zavarna, ha mondjuk a naiv, érzékeny, egyik nap még csillámpónival játszó 13 éves húgocskádak a másik nap már megdugná és ki is dobná az utca aktuális rosszfiúja, de engem érdekel azért hogy a kis tököst épp szét akarja-e majd cibálni egy csorda tulokagyú, vagy sem.
ja ez nyilván jó példa volt :) oh anyám..
érdekel érdekel.. és tudsz tenni ellene? nem úgy néz ki.
agyon tudod verni a cigót? igen. akkor miért nem azt csinálod ?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!