Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehetne ezt a büdös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne ezt a büdös életben valaha is elfelejteni?

Figyelt kérdés

Már nagyon régóta küszködök ezzel,légyives ne ítéljetek el,hogy nem tudok tovább lépni ezen,eleget szidom magam,de nem megy.

A barátommal lassan két éve vagyunk együtt,tavaj szeptemberben,a szülinapján véletlen megláttam egy beszélgetést a legjobb barátjával,nem is titkolta tőlem,másképp lezárta volna,az állt benne,hogy a barátja kérdezte tőle,mikor b.sznak hármasban,erre a párom-majd ha kur.át fizetünk,persze ezt mind nevetve,azátn az idióta barát még azt mondta -vigyázz nehogy börtönbe kerülj,mert b.szod a kiskorú nőcikét...

Gondolom életem legrosszabb pillanata volt,abban a percben nem tudtam,sírjak,sikítsak vagy mit csináljak,bejött a barátom a szobába,én fal fehér,alig mondtam meg erre ő nagyon meglepődött,hogy tényleg csak vicceltek,és soha nem gondolta volna komolyan,sírni se tudtam,ő nagyon sírt,nem kérte,hogy maradjak vele,csak mondta döntsek,mert az egy rohadt vicc volt.Előttem egy lánnyal volt c 3.évig aki tönkretette,nem csalta meg soha,nagyon visszahúzódó gyerek,ezt még álmomban sem gondoltam volna,nagyon nem tudtam hova tenni magamban,láttam rajta hogy inkább elsüllyedne nagyon bántotta,előtte is mindent megtett értem,utána is,jobbat nem kívánhatnék..De elhiszitek nekem, hogy ezzel együtt élni,nem birom már,mindig felhozom neki,akkor veszekedés a vége,nem tudom mit csináljak már magammal,ne mondjátok hogy ha szeretem akkor el kellett volna ezt felejtsem,borzasztóan szeretem,talán ebben az egyben vagyok a legbiztosabb,de szörnyű rágondolni,nem tudom elfeljteni ez a legnagyobb problémám.Volt valaki ilyen helyzetben?Ne kövezzetek meg,hanem inkább tanácsot kérnek..

18.L 23.F

2013. febr. 18. 22:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kérdező. A csávód semmi rosszat nem tett. A szituáció a következő lehetett:

Valami játékból pl wow megismert egy gyereket, felvette msn-re, és ott irogatják egymásnak a bullshitet. Az ilyen párbeszédek teljesen tartalmatlanok. Minden ilyen felek közötti irogatás tartalmaz ilyet. Pl a párbeszéd egyik kocka résztvevőjének életében nem volt dolga lánnyal, ezért szerencsétlen kényszeres módján kérdez ilyet a haverjától(a barátodtól) akit életében nem látott, hogy mégis milyen a barátnője, pl így:("egész nap kúrogatod mi?","kis ribancod nem enged gépezni, lol?", "azért vertelek le a játékban, mert egész este kúrtad és fáradt vagy", stb...)

Erre a barátod típusú fél aztán biztos nem fog így válaszolni, hogy : "Ne beszélj így a barátnőmről, legyél tisztességes, és ne használj csúnya szavakat, különben mindennemű virtuális kapcsolatot megszűntetek veled. "

Hanem mivel tök tét nélküli a dolog, így válaszol hogy "ja, jó csöcse van" stb. De egyáltalán nem tükrözi amit irántad érez, valójában gondol, és amit megtenne érted. Ezt mutatja, hogy rendesen elszégyellte magát, mikor megtudtad.

Érted már?:)

2013. febr. 19. 00:39
 12/15 anonim ***** válasza:
9%

hagyd nem érti.....

csak egy beképzelt buta liba....

2013. febr. 19. 00:59
 13/15 anonim ***** válasza:
Kislány, légyszi ne égesd a nőket! Azt már hallottad, hogy a humorérzék az intelligencia egyik fokmérője? Szerencsétlen pasid, mi a francért nem dob ki?
2013. febr. 19. 01:09
 14/15 anonim ***** válasza:
Én nem paráznék ezen, mert ahogy előttem írták, sok pasikának ilyen a stílusa egymás közt. Bár tény, hogy aki ilyen IQ betyár módon poénkodik, azt nem tartom valami sokra, eleve nem is igyekeznék jobban megismerni.
2013. febr. 20. 15:20
 15/15 anonim válasza:
Hát úgy látszik nem találkoztál még valóban kőbunkó pasikkal! Vigyázz, ne veszítsd el ezt a remek embert, mert az ilyen ritkaság manapság! Ne légy buta!
2013. aug. 11. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!