Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogya tudhatom meg, hogy biztos van koztuk valami?

Figyelt kérdés

Szoval mi a parommal 2 éve vagyunk együtt.

A kapcsolatunk kezdetetetol fogva van egy csaj,aki valahogy mindig szóba jön.

Régebben ők egy osztalyba jartak,csak a parom osztalyt ismetelt igy mar csak egy suliba jarnak.

Altalaban amikor a csaj ott van ahol mi mindig oda megy a baratomhoz es meg puszilja olyan cinikussan,vagy sug neki valamit pedig ott vagyok melletük.Kérdeztem többször is a baratom,hogy mi volt ez és semmitt nem mond,meg mindig mondja,hogy undoritoan nez ki a csaj.Pedig tökéletes teste van neki,meg ilyen mü a csaj.Szolizik,szilikon mellek,pót haj..Értitek total az ellentetem,de erre felénk mindenki oda van erte .Facebookon sziveket irt a baratom üzifalara,kommentalta a képeit szinten szivekkel,ekkor követeltem a baratomto,hogy torolje ki az ismerosei kozul,es meg ő orditott ram,hogy ,hogy lehetek ilyen,mert ,hogy ő "nem is beszel azzal a csajal",pedig amikor en is ott vagyok sugdaloznak meg stb..Meg 1x amikor a baratom apukaja elhunyt :( a csaj oda jott es az en pofamba mondta,hogy ő nagyon szereti a baratom es barmit meg tenne azert,hogy segitsen rajta..Értitek még ő mondta...Tudom,h fb-n a baratom mindent letöröl,es amobiljabol is..Okos,szoval igy nem tudok biztosra menni.Hozza teszem,hogy a baratom szulinapjara is betoppant a baratom pedig azt mondta,hogy ő ezt nem erti ,igaz nem zart volt a buli,de egybol a baratomhoz ment es felkoszontotte.Biztosra szeretnek menni,csak foggalmam nincs,h hogyan..

2013. febr. 18. 21:36
 1/3 A kérdező kommentje:
+ a csaj énekelni szokott klubbokban és amikor a baratom ott van akkor mindig mondja ,hogy és most egy zene a xy-nak az az a baratomnak...Én nem hiszem el,hogy a baratom undoritonak tartja,mert a csaj mindig szexyn öltözik..Mindenki rá figyel általaban..
2013. febr. 18. 21:38
 2/3 anonim válasza:
Nem lehet hogy a kisebbségi érzésed féltékenységbe hajszol és tényleg nincs semmi közöttük?
2013. febr. 18. 21:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem az hogy törli a dolgait az azt jelenti, hogy valamit titkol.
2013. febr. 19. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!