Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek van még esélyem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van még esélyem?

Figyelt kérdés

5 évet voltunk együtt barátnőmmel de 2 hónapja szakítottunk.Azóta többször is beszéltünk.

Ő azt mondja hogy csak barátként érez irántam de viszont érdeklődik irántam.pl hogy találkozzunk,beszélgessünk,tartsuk a kapcsolatot stb.

Szerintetek ennek van értelme avagy nincs?

2013. febr. 18. 20:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Egy jo barattal mindig van ertelme tartani a kapcsolatot! :)
2013. febr. 18. 20:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Es, persze, barmikor van eselyed vele kedvesnek, segitokesznek, embersegesnek lenned. :D

Bocs, de nem hagyhattam ki, annyira ostoba a kerdesed! xD

2013. febr. 18. 20:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha te még szereted, és ezt ő is tudja akkor csak szimplán önző. Miért? Ő nem szeret. De, régóta az élete része vagy, tudja, hogy te szereted őt és ezek kellemes dolgok. Ezért nem akarja megszakítani veled a kapcsolatot, mert akkor egyel kevesebb ember venné körül, aki szereti.
2013. febr. 18. 20:27
 4/4 A kérdező kommentje:

Ha az életem folyamán volt ilyen akkor mindig elbúcsúztunk egymástól és ennyi nem kerestük egymás társaságát.

Azt hozzá kell tennem hogy én szakítottam vele!

Ha valaki valakivel szakít utána nem szokták hívogatni egymást stb.

Legalábbis szerintem.

2013. febr. 18. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!